Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ANA I MARIJA IGRAJU ZA PEHAR U BRIZBEJNU

Baš lepo finale!

Autor: E. A. | 10.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Ana Ivanović je silovito krenula u 2015. godini. Prvi turnir i već finale! Naša najbolja teniserka boriće se za titulu u Brizbejnu. U meču za pehar Anu očekuje više nego težak zadatak - duel sa Marijom Šarapovom (10).

Ana Ivanović i Marija Šarapova

Ana Ivanović i Marija Šarapova

Prava poslastica za sve ljubitelje belog sporta. Ovo finale biće posebno lepo. Sigurno je da će nadmetanje srpske i ruske teniserke privući baš veliku pažnju, i to uglavnom muške populacije. Oko na ovaj meč baciće i oni koji ne uživaju toliko u prebacivanju zelene loptice preko mreže. Na terenu će se naći dve možda najlepše sportistkinje današnjice. Ko je lud da propusti tako nešto?


Ivanovićeva se u finale plasirala teže nego što se očekivalo. U meču sa Varvarom Lapčenko (2:0 – 7:6, 6:4), Srpkinju je, pored rivalke, mučio i sudija. Nezadovoljna što je na semaforu pisalo da je Amerikanka osvojila prvi set, Ana je imala žustru raspravu sa glavnim arbitrom. Na kraju je uspela da smiri strasti i trijumfuje.
S druge strane, Šarapova se bez mnogo muke u susretu sa Ukrajinkom Svitolinom prošetala do meča za pehar (2:0 - 6:1, 6:3).

Očekuje nas uzbudljivo tenisko nadmetanje. U ovom trenutku, Ruskinja je favorit. U prethodnih 13 duela sa Anom, Maša je slavila čak devet puta. Poslednji okršaj imale su u 2014. godini u finalu turnira u Pekingu, a Šarapova je posle lepe igre lako slavila sa 2:0. Zavidimo publici u Brizbejnu, neće im biti svejedno kad se na terenu zavijore crna i plava kosa...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP