Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

STEPANOVIĆ ZA ALO! O ROMANSI O KOJOJ PRIČA CEO SVET

Basti je Anina sila i oslonac

Autor: M. Z. | 04.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Romansa sa Bastijanom Švajnštajgerom bez dileme prija Ani Ivanović, što se vidi i po partijama na Rolan Garosu, gde je dogurala do polufinala, gde je danas (15) očekuje duel sa Čehinjom Šaharovom.

On navija, ona bije na terenu: Ana  i Bastijan

On navija, ona bije na terenu: Ana i Bastijan

Legendarni vezista Bajerna i reprezentacije Nemačke frenetično bodri srpsku teniserku, a Dragoslav Stepanović, srpski stručnjak koji živi i radi u Nemačkoj, ističe da je to zato što Švajni obožava našu Anu.


- Uticaj Ane Ivanović na njega je fantastičan. Bastijan ne krije da voli Srbe, posebno trenera košarkaša Bajerna Svetislava Pešića, tako da se potpuno stopio sa nama i našim mentalitetom. Dobro je da jednog takvog fudbalskog asa vezuju za Srbiju, makar i zbog veze sa Anom, jer mislim da će se time otvoriti vrata za mnoge nemačke privrednike da u mesecima koji slede ulože kapital u našu zemlju - ističe Stepanović u razgovoru za „Alo!“.

Ana Ivanović

Ana Ivanović | Foto: Tanjug


Proslavljeni stručnjak u prvi plan ističe još jednu činjenicu:
- Basti je sila i oslonac Bajerna i reprezentacije Nemačke. Ali istovremeno, on je sila i oslonac i Ane Ivanović. Vidi se da Ana, od kada je u vezi sa njim, beleži fantastične rezultate, tako da se može reći da joj prija njegova ljubav i zato igra u životnoj formi - smatra Stepi.

Koliko je Švajnštajger popularan u Nemačkoj, jasno se vidi i po broju reklama koje snima, a po tome je ubedljivo najplaćeniji sportista.
- Bastijan važi za tihog i povučenog momka. Opet, i takav kakav je, on je jedan od fudbalera koji najčešće reklamiraju proizvode u Nemačkoj. Ima ga baš svuda... Nemci ne reklamiraju proizvode preko svakog igrača, a Švajnštajgera najčešće biraju jer je čist, neuprljan, bez mrlje u karijeri. Zato je Ana srećna što ga ima - zaključuje Dragoslav Stepanović.

Švajni, uzmi srpski pasoš!


Stepi ima i jednu ličnu poruku za Bastijana Švajnštajgera.
- Preporučio bih mu da što pre uzme srpski pasoš. Igrački ne može da nam pomogne jer je u godinama, ali bi mogao jednog dana da postane naš selektor - tvrdi Stepi.

Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 04.06.2015 08:27h

    Ana je emocionalno nestabilna osoba i labilna. Njena karijera zavisi od ljubavnog zivota.To je veoma opasno u sportu i u zivotu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP