Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ANA IVANOVIĆ POSLE TEŠKE POBEDE:

Bila sam iznenađena brzinom njenih udaraca!

Autor: Tanjug | 27.05.2015 - 21:27:00h | Komentara: 0

Teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je da je tokom današnjeg meča drugog kola Rolan Garosa bila iznenađena igrom svoje protivnice Misiko Doi iz Japana, ali da je borbenošću uspela da preokrene rezultat i pobedi.

Ana Ivanović

Ana Ivanović | Foto: Profimedia.rs

 

Ivanovićeva je imala dosta problema da savlada 103. teniserku sveta, a do trijumfa je došla posle preokreta i velike dvočasovne borbe, rezultatom 2:1 u setovima (3:6, 6:3, 6:4).

 - Ona je dobro igrala u početku, bila sam iznenađena koliko snažno udara i koliko je uspela da me izbaci iz terena. Doduše i moje loptice su bile mnogo kraće, pa je ona mogla da diktira igru, ali zaista sam bila iznenađena načinom kojim je igrala, bilo mi je teško da preokrenem. Bio je težak meč - rekla je Ivanović posle meča.

 - Bila sam iznenađena servisom i brzinom njenih udaraca, nije napravila nijednu duplu servis grešku. Mislila sam da ću mnogo više moći da napadnem njen servis ali uspela je da me izbaci sa terena. U drugom setu sam se prilagodila, stala sam pola koraka dalje i počela bolje da riterniram. Bila sam iznenađena kako je forhendom bila dominantna, a loptice je slala nisko - dodala je ona.

Ivanović je istakla da je velikom borbenošću uspela da pobedi.

 - Ako se budem videla sa Bojanom popričaću o meču, ali spremiću se sa mojim timom. Gledala sam njen prvi meč, ne kreće se toliko dobro, ali ima jake udarce i moram da budem spremna na to, na svoj servis i ritern. Ali, moram da se koncentrišem na svoju igru, na nešto što sam prestala da radim poslednjih par meseci - rekla je ona.

 - Više sam bila koncentrisana na to šta rade moje protivnice. Imam svoju igru koju treba da vodim i tako imam najbolje rezultate - dodala je Ivanović.

Ukupni nagradni fond za Rolan Garos iznosi 28 miliona evra.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP