Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ALEKSANDRA KRUNIĆ, SUPERSENZACIJA SA US OPENA

Častiću se šopingom u Njujorku!

Autor: Ekipa Alo! | 03.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Definitvno, Aleksandra Krunić je teniserka koja je već obeležila ovogodišnji US Open, bez obzira na to što ju je Viktorija Azarenka zaustavila na putu ka četvrtfinalu. I to jedva - 4:6, 6:4, 6:4.

Umalo da prođe  u četvrtfinale: Aleksandra Krunić

Umalo da prođe u četvrtfinale: Aleksandra Krunić | Foto: Profimedia

US Open zarada - skoro kao u celoj karijeri


Sjajnim partijama na US Openu, Aleksandra je zaradila i solidnu svotu. Plasmanom u osminu finala ovog trunira, Krunićeva je inkasirala 187.300 dolara. Otkako je postala profesionalna teniserka 2008. godine, ukupna zarada Krunićeve, pre učešća na US Openu, bila je 235.605 dolara!

Publika na „Artur Ešu“ poklonila se 21-godišnjoj Srpkinji, koja je uz ovacije ispraćena sa stadiona. Uživao je čitav teniski svet u partijama devojke rođene u Moskvi, posebno nakon prethodne pobede nad Petrom Kvitovom. Eskplodirala je Krunićeva kao nikad u karijeri, a ulazak u top 100 teniserki je sada, čini se, samo deo puta ka vrhu koji joj mnogi predviđaju.


- Hvala svima na neverovatnoj podršci i porukama, žao mi je što nisam uspela... Mešaju se razočaranje i ponos, ali vi i američka publika ste moji pobednici.
Počastvovana sam zbog pažnje koju sam dobila, nadam se da ste uživali u meču osmine finala, čestitam i Viki, u potpunosti je zaslužila pobedu i želim joj svu sreću. Vreme je za odmor, obradovaću sebe kupovinom (najviše poklona za druge), i u sredu se vraćam kući.

Hajdi Klum malo gledala Krunićevu, a malo ljubila dečka Vita Šnebela

Hajdi Klum malo gledala Krunićevu, a malo ljubila dečka Vita Šnebela | Foto: Profimedia

US Open 2014. će uvek imati najveće mesto u mom srcu. Posle ovog turnira, naučila sam da više volim sebe, zrelija sam u nekim situacijama na terenu, znam da dobijam sjajnu podršku sa tribina, ali sam naučila da bodrim i samu sebe jer sam umela da budem negativna prema onome što radim, sada sam tolerantnija prema sebi - poručuje iz Njujorka Aleksandra Krunić.

Navratilova: Sviđa mi se Aleksandra!

Sjajne partije naše Aleksandre Krunić na US Openu nisu ostale nezapažene. Legendarna teniserka Martina Navratilova oduševljena je igrom mlade Srpkinje.
- Sviđa mi se Krunićeva, kakvo otkriće, kakva sportistkinja. Bila sam razočarana zbog poraza Kvitove, ali sada vidim da to i nije tako veliko iznenađenje, Aleksandra razbija - napisala je Navratilova na Tviteru.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP