Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

„BLIČER RIPORT“ POSUMNJAO U ĐOKOVIĆEVE ŠAMPIONSKE KVALITETE

Da li je Nole večito drugi?

Autor: P. Vuković | 30.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Prvih sedam dana na Vimbldonu je iza nas, favoriti u muškoj konkurenciji guraju po planu. Međutim, kada počne druga nedelja, ulozi rastu i dešava se da neko od „viđenih polufinalista“ završi takmičenje pre vremena.

Novak Đoković

Novak Đoković

Poznati američki magazin „Bličer riport“ bavio se Novakovim igrama na grend slemovima u 2014. godini, i zaključak je da pritisak na Noleta polako raste.


- Đoković nije uspeo u Australiji, gde obično pobeđuje. Nije ni u Parizu, gde još nema trofej. Na Vimlbdonu, najvažnijem turniru na svetu, on mora da pobedi. Ili će njegova reputacija doživeti ozbiljan udarac. Britanci imaju izraz za one koji stalno biju bitke, ali ih nikada ne dobijaju: „Večiti drugi čovek“. U sportu se gleda šta ste uradili u poslednje vreme. Majami? Nekada je bio šampion NBA, ne skoro. Njujork Jenkis? Nekada su bili najbolji, ali ne skoro. Novak Đoković? Šestostruki osvajač grend slema, ali ne u poslednje vreme - piše u tekstu.

Autor teksta je nastavio u oštrom ritmu:
- Skoro je izgubio od Nadala u finalu Rolan Garosa. Nedavno je izgubio od Nadala i u finalu US opena 2013. Skoro je izgubio i od Marija u finalu Vimbldona 2013. Nema grend slem još od 2013. godine. „Pokušao sam da se popravim, ne samo na terenu, ali šta se dešava u tim finalima, zašto ne mogu da osvojim grend slem poslednjih nekoliko puta? Izgubio sam četiri, pet finala? To je ejdan od razloga zašto je Beker sa mnom“, rekao je Đoković. Prema onome što je uradio upravo u tim finalima, deluje kao „večiti drugi“ - zaključuje se u tekstu.
Poslednji komentari
  • realno Vreme: 30.06.2014 21:11h

    realan tekst, ma koliko ce se postovaoci Djokovicevih dela naci uvredeni. Cim se jedno takmicenje zavrsi, ameri odmah gledaju staje sledece. Ne zive od istorije. Realno, Djokovic od proslog Australian Opena nije osvojio grand slam, a skoro uvek je u finalu. A cim nisi osvajac, onda si.... drugi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP