Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

POLUFINALE PARIZA

Đoković bolji od Federera
za finale - 4:6, 6:3, 6:2

Autor: P. V. | 02.11.2013 - 13:00:00h | Komentara: 0

Novak Đoković je savladao Rodžera Federera u polufinalu Masters turnira u Parizu.

16.44 Novak je u finalu! Srbin je dominirao u trećem setu i uz dva brejka lagano slavio sa 6:2 i izborio završni meč turnira u Parizu. Rival će mu biti bolji iz meča Ferer - Nadal, koji igraju kasnije večeras.

16.10 Novak je izjednačio! Posle izgubljenog prvog svog servisa, naš teniser se brejkom vraća u igru, a onda u šestoj deonici pravi odlučujuću prednost na Rodžerov servis - 4:2. Do kraja seta zadržava dva svoja servisa za 6:3.

15.30 1:0 u setovima za Švajcarca. Rodžer Federer je u trećem gemu napravio brejk i čuvao ga do kraja seta za 6:4, iako je naš teniser imao šansu da se vrati u igru u prvom delu meča.

14:40 Počeo je meč.

Đoković i Federer

13:00 Rodžer Federer je ocenio da mu je pobeda nad Huanom Martinom del Potrom u četvrtfinalu Pariza donela dodatno samopouzdanje pred okršaj sa Noletom.

- Bolje je što sada igram sa njim, nego pre četiri meseca. Imam više samopouzdanje i verujem da nisam bez šansi. Da smo igrali pre neku nedelju ili mesec, mislio bih da nisam baš siguran. Bilo bi mi teže. Sada mogu da pobedim. Daću sve od sebe, jer je imao veoma dobru godinu ponovo. BIće teško, ali i interesantno. Uvek igramo dobro jedan protiv drugog - rekao je Federer.

12:40 Uoči meča, Đoković je izjavio da nikako nije moguće potceniti igrača kakav je Rodžer Federer, uprkos slaboj sezoni koju je imao Švajcarac.

- Rodžer doživljava verovatno najgoru sezonu u poslednjih deset godina, ali on je i dalje igrač koji može da pobedi na svakom turniru, jer on je ipak Rodžer Federer. Osvojio je 17 gren slem titula i svi znamo koliko je uspešna njegova karijera. Gledao sam njegove mečeve u Bazelu prošle nedelje i ovde u Parizu. Mislim da igra zaista dobro - rekao je Đoković.

Ovo je 30. okršaj Đokovića i Federera, a Švajcarac ima skor 16:13. Poslednji put njih dvojica su se sastali pre skoro godinu dana u Londonu, slavio je naš as sa 7:6, 7:5.

12:21 Na alo.rs ćete imati priliku da u tekstualnom prenosu ispratite ovaj duel.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP