Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

OPRAVDANI STRAH

ĐOKOVIĆ: I mene mogu da
nameste kao Troickog!

Autor: S. R. | 06.11.2013 - 09:27:00h | Komentara: 1

Novak Đoković je bio ogorčen nakon što je saznao da je kazna Viktora Troickog samo umanjena, i da srpski teniser neće moći na teren pre jula naredne godine.


- Kada nasumično odaberu sportistu da ide na test, krvi ili urina, predstavnici Antidoping agencije (VADA) koji su prisutni treba da vam daju jasne instrukcije i objasnie vam pravila i propise, kao i šta su moguće posledice ako odbijete da uradite test. Predstavnica koja je bila zadužena za Viktora u Monte Karlu to nije uradila. Viktor nije bio pozitivan na bilo koju zabranjenu supstancu. Ja ne kažem da u svemu ovome nema i njegove krivice, ali svega toga ne bi bilo da je dobio bilo kakavu potvrdu da se nije osećao dobro i da zbog toga nije mogao tog dana da da krv. Posle svega više ne verujem antidoping agenciji. Nemam poverenja u ono što rade. Ono što rade je usmereno protiv igrača. Posle onoga šta se dogodilo, naredni put kada mene odaberu naredni put za testiranje, biću nervozan. Pa Endi Mari je najavio da će tražiti da nezavisna labaratorija obrađuje isti uzorak koji bude davao VADA. Mislim da to dovoljno govori   - rekao je Đoković


 

Poslednji komentari
  • perhan Vreme: 06.11.2013 13:44h

    Sta naprica.Sta kuka?Ako te pandur zaustavi i kaze duvaj u alko test,ti ces kao da izigravas frajera,ahaa. Imate para kao blata a pravite se glupi. Jesu trazili da da krv,nece,pa onda neka sad duva u frulicu,pa ce drugi put postovati pravila,a ne sad kuka ko pic....ca neka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP