Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

PROKLETSTVO SINSINATIJA

Đoković poklonio Izneru pobedu!

Autor: S. V. | 16.08.2013 - 21:57:00h | Komentara: 7

Da li će Novak Đoković ikada osvojiti masters u Sinsinatiju, jedini koji mu nedostaje u bogatoj riznici trofeja? Posle četiri izgubljena finala u prošlosti, te ovogodišnje eliminacije već u četvrtfinalu, uprkos jako dobrom žrebu, nameće se pitanje može li se skinuti prokletstvo sa srpskog tenisera!

Nole i kad gubi - dobija!

Loša uvertira za US Open: Novak Đoković

Đokovića je na putu do pehara ove godine zaustavio Džon Izner (7:6, 3:6, 7:5), a ono što posebno boli, jeste činjenica da Amerikanac nije bio bolji teniser, nijanse su odlučivale, već da je Đoković bukvalno poklonio rivalu pobedu.

Džej Džej u polufinalu!
Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Sinsinatiju (2,4 miliona dolara), pošto je prosto oduvala sa terena Italijanku Robertu Vinči sa 2:0 (6:0, 6:4). Jankovićeva će se za ulazak u finale boriti protiv pobednice meča u kome se sastaju Viktorija Azarenka (Belorusija) i Karolina Voznijacki (Danska). Džej Džej je ovaj turnir osvojila 2009. godine.

Imao je Nole prednost u 12. gemu trećeg seta 40-15, ali je serijom grešaka, čak i iz servisa, praktično pogurao Iznera do velikog trijumfa.

Američki teniser je prošle godine na sličan način savladao prvi reket sveta, ali na mastersu u Indijan Velsu i očigledno zna kako treba igrati protiv najboljeg.

Novaku je ostalo još nešto više od nedelju dana da se sabere, pronađe razloge očajne forme u poslednje vreme i da proba sve to da ispravi do početka poslednjeg grend slem turnira u sezoni US Opena.

Protivnik Iznera u polufinalu je Argentinac Huan Martin del Potro, koji je savladao Rusa Dmitrija Tursunova sa 2:1 (6:4, 3:6, 6:1).

Poslednji komentari
  • dikan Vreme: 17.08.2013 11:14h

    gube se polako mecevi..neka neka

  • Majkl Vreme: 17.08.2013 11:21h

    Nole, stiže kazna za cirkuske igre i potcenjivanje protivnika na predhodnom turniru, razmisli o tome. Zašto sinoć nisi ispoštovao ljude koji su ti tražili autogram? Hajd zapleši malo.....

  • mik Vreme: 17.08.2013 12:26h

    Novace vise treninga a manje provoda

  • robi Vreme: 17.08.2013 13:09h

    Bruka i sramota!Bolje da si servis vezbo letos neg djuskamje!!!!! Kanda si ti tvoje otpevao!!!

  • jelana Vreme: 17.08.2013 13:24h

    kakav ste vi to narod? kad pobedjuje dobar je, kad gubi drvlje i kamenje! i da nikad vise ne pobedi, i da prestane da igra Djokovic je nas najbolji sportista ikad, i niko nas nije tako pozitivno predstavio u svetu kao on. da li su mozda spanci pljuvali Nadala kad je sa prve pozicije pao na petu, i kad nije igrao zbog navodne povrede? naravno da nisu, jer se ponose s njim bez obzira na sve. a mi se izgleda ne znamo ponositi ni sa kim.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP