Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

OPŠTINA STARI GRAD RASKINULA UGOVOR SA „FEMILI SPORTOM”

Đokovići izbačeni sa Dorćola!

Autor: V. Nestorović | 22.10.2013 - 11:22:00h | Komentara: 4

Porodica Đoković je izbačena sa Dorćola!

Ne ide mu u  poslednje vreme:  Novak Đoković

Novak Đoković | Foto: Reuters

Novak Đoković će morati da pronađe novo mesto za sve svoje pehare koje je osvojio tokom karijere, a koje je čuvao na teniskim terenima TC „Novak“, jer je opština Stari grad raskinula ugovor sa firmom „Femili sport“ o zakupu teniskih terena u okviru Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“.
Opština Stari grad navodi da „Femili sport“ nije izmirio troškove ugradnje vodomera, a ni obaveze nastale na osnovu potrošnje vode na teniskim terenima u iznosu od oko 170.000 dinara. Takođe, na objektima koju su pod zakupom izvođeni su i radovi bez građevinske dozvole.

Teniski tereni Dorćol

Teniski tereni na Dorćolu | Foto: Marko Metlaš

 
„Iznos zakupnine za objekte dogovoren je u visini od 275.000 evra godišnje, s tim što je predviđeno da se do konačnog utvrđivanja visine ulaganja zakupca u sportski objekat plaća godišnja zakupnina u iznosu od 75.000 evra, koju zakupac nije redovno plaćao. Na objektima je bilo izvođenja radova bez građevinske dozvole, koji su u postupku prekršajnog sankcionisanja, a odgovornost za izvođenje radova je na zakupcu. Za bespravno izvedene radove koji su izvedeni do rokova koji su zakonom propisani podnet je od strane opštine zahtev za legalizaciju“, piše u saopštenju.


Na naše pitanje da li opština Stari grad sada preuzima kontrolu nad terenima i zgradom koja se nalazi na teniskim terenima, dobili smo odgovor:


- Svi objekti u okviru teniskog kompleksa su u svojini grada Beograda, a GO Stari grad, na kojoj se kompleks nalazi, ima pravo njegovog korišćenja. Biće zadržana sportska namena i na ovoj lokaciji će ostati teniski tereni. Firmi ‚Femili sport‘ upućena je zvanična opomena. S obzirom na to da i nakon toga firma ‚Femili sport‘ nije izmirila svoje obaveze predviđene ugovorom, gradska opština Stari grad je u skladu sa zakonom raskinula ugovor.

Nekada su imali velike planove: Novak, Srđan i Dijana Đoković

Nekada su imali velike planove: Novak, Srđan i Dijana Đoković | Foto: A. Dimitrijević

Poslednji komentari
  • ziks Vreme: 22.10.2013 12:02h

    ko ce drugi ako nece doktor gangula gluposti da radi :)

  • DSV Vreme: 22.10.2013 12:07h

    Fuj DJUBRADIJO ,DJOKOVICI SU AMBASADORI SRBIJE .I DZABE DA IM DAJETE OBJEKTE SAMO DA IH ODRZAVATE PA SE NEBI MOGLI REVANSIRATI U IME BEOGRADA I SRBIJE .Sramota .ILI NAJO LOVE VMANGUPIMA -"zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju" ". NOLE IDI U DRUGI GRAD GDE NIKAD RADIKALI NECE MOCI DA TI OTMU ILI TE PREVARE ,SAGRADI SVOJ CENTAR I MIRNA BACKA . DODJI U NOVI SAD ,kad ove OTERAMO A TO CE BITI SKORO !

  • Novak Tadic Vreme: 22.10.2013 16:56h

    BRUKA I SRAMOTA STA SE RADI SA JEDNIM VELIKIM SRBINOM. NAMA SRBIMA SMETA AKO JE NEKO USPESAN PA NASTOJIMO NA SVE NACINE DA GA OMALOVAZIMO. NEZNAM POZADINU SVEGA ALI SMATRAM DA CE LJUDI IZMIRITI SVOJE OBAVEZE, A DA NISU ZASLUZILI OVO STO IM RADE, JER J E D A N JE NOVAK .

  • Bekana Vreme: 23.10.2013 10:33h

    Još jedan dokaz da u ovu zemlju ne treba ulagati.Svi koji su nešto pokušali bili su prevareni i ispljuvani.Nikada nisi dovoljno dao,stalno se traži još.Bolji su oni što se i ne osvrću na to odakle su i gde im je domovina. A po starom srpskom običaju ide: "Udari na najboljeg", ili ti oteraj iz ove nesrećne Srbije sve što vredi i valja.Tako naši mediokriteti i ološ ostaju i vladaju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP