Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

SUPRUGA ŠVAJCARSKOG TENISERA IZAZVALA FRKU KOJA GA JE SKUPO KOŠTALA

Federer zbog žene nije igrao protiv Noleta!

Autor: P. Vuković | 18.11.2014 - 07:15:00h | Komentara: 1

Pomalo smešno zvuči, ali Rodžer Federer nije izašao na megdan Novaku Đokoviću u finalu Londona zbog supruge Mirke! Lepša polovina švajcarskog tenisera zakuvala je sukob između Federera i Stena Vavrinke, koji je prerastao u svađu, a ostalo je istorija...

Svađa  potrajala do  duboko u noć: Vavrinka i Federer

Svađa potrajala do duboko u noć: Vavrinka i Federer | Foto: Profimedia

Sve je počelo u trećem setu kada je Vavrinka imao brejk prednosti i priliku da savlada zemljaka u polufinalu mastersa u Londonu. Kako piše „Dejli mejl“, tada se umešala Mirka, koja je dobacila Vavrinki na francuskom: „Da li imaš petlju da privedeš meč kraju?!“ To je očigledno iznerviralo Vavrinku, koji je potom propustio čak četiri meč lopte, na kraju i izgubio. Francuska televizija ga je uhvatila kako je ljutito procedio sebi u bradu „to je isto dobacivala i na Vimbldonu“.


Najlakše dobijeno finale: Đoković

Najlakše dobijeno finale: Đoković | Foto: Profimedia

Rodžer i Sten su se potom posvađali u svlačionici. Dok jedni kažu da je verbalna rasprava trajala 10 minuta, Džon Mekinro čak tvrdi da su se svađali do kasno u noć. Pre će biti da je tačna Mekinrova priča, pošto je Federer propustio da ode na terapiju zbog bola u leđima, samim tim nije mogao da se oporavi za nedeljno finale, koje je počinjalo samo 18 časova kasnije!

Isprovocirala Vavrinku pitanjem „Da li ima petlju da završi meč?“: Mirka

Isprovocirala Vavrinku pitanjem „Da li ima petlju da završi meč?“: Mirka | Foto: Profimedia

Nijedan od dvojice asova nije bio voljan da priča na tu temu, samo je Vavrinka kratko rekao da se „ništa specijalno nije dogodilo, da je bilo napeto kao i uvek“.

Preskočio reklame, umalo pao na Murinja: Nole

Preskočio reklame, umalo pao na Murinja: Nole

Iz svega je najbolje izvukao Đoković, koji tako nije morao da se bori za pehar, mada je i sam rekao da mu uopšte nije pravo što je na ovaj način postao pobednik. Bilo kako bilo, Nole je uvećao bodovnu prednost u odnosu na drugoplasiranog Švajcarca na 1.810 bodova, koji može da smanji razliku ukoliko bude pobeđivao u finalu Dejvis kupa protiv Francuske.

Pogledajte kako je Vavrinka besneo na Mirku Federer! (VIDEO)

Teniski skandal o kom se neprestano priča desio se na polufinalnom meču završnog Mastersa u Londonu, kada je švajcarski teniser bez ustezanja pokazao koliko ga je ljutilo što je supruga njegovog protivnika i zemljaka pokušala da ga dekoncentriše iz lože.


Srbinu opet „Zlatni krompir“!


Đoković je izdominirao i ove godine kada je reč o najubedljivijim pobedama. Osim što će završiti sezonu na prvom mestu na svetu, Đokoviću je četvrti put u nizu pripala nagrada “Zlatni krompir”, koja se dodeljuje igraču koji u godini osvoji najviše setova bez izgubljenog gema. Novak je devet puta šišao rivale sa nulom, a drugi je David Ferer, koji je osam puta osvajao set bez izgubljenog gema.

Nole zamalo završio u Žozeovom krilu!


Umesto da igra finalni meč protiv Federera, Đoković je odigrao egzibiciiju protiv Endija Marija. Rezultat je ostao u drugom planu (8:5), a Nole je pravio šou, kao i obično. Primetivši da se u publici nalazi Žoze Murinjo, Nole je u jednom trenutku poleteo za lopticom ka portugalskom stručnjaku, preskočio reklame i umalo završio u krilu menadžera Čelsija, što je izazvalo smeh londonske publike.

Poslednji komentari
  • likica Vreme: 20.11.2014 15:02h

    Kakve gluposti, sram te bilo Rodzeru najfer igracu! Nole bi te zgazio kao crva zato si zbrisao pa se krijes iza one bedevije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP