Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

SAVET

Genčićeva: Batalite taj reket, budite Karleuša!

Autor: D. B. | 05.11.2012 - 18:00:00h | Komentara: 9

Ni dan posle finala FED kupa u Pragu, koju je Češka dobila Srbiju sa 3:1, ovdašnji sportski radnici ne mogu da se načude izjavama teniserki i članovima stručnog štaba, koji su našli za shodno da upute niz kritika na račun domaćih medija.

Jelena Genčić

Frapirana izjavama naših teniserki: Jelena Genčić | Foto: M. Metlaš

Predstavnici Teniskog saveza Srbije su u Pragu beogradskim izveštačima preneli utisak naših reprezentativki koje su "pogođene činjenicom da pevačica Jelena Karleuša ima bolji tretman u medijima od njih samih".

Oko ovog istupa teniserki, za ALO.RS je svoj stav iznela legendarna Jelena Genčić.

- Frapirana sam njihovim izjavama! Teniserke su na taj način sebe lepo ocenile i ocrnile. Ako im smeta to što je jedna pevačica popularnija od njih, neka lepo batale tenis i neka postanu Karleuše! Posle tih primedbi medijima one ne treba više ništa da govore. Sve su rekle - izjavila je za naš portal Jelena Genčić.

A, da li smatrate da Jelena i Ana treba da se povuku iz reprezentacije ili verujete da još nisu dale završnu reč, možete glasati ovde.

Jelena i Ana

Dobile kritike od teniske legende: Jelena i Ana | Foto: Beta

Poslednji komentari
  • aca Vreme: 05.11.2012 18:49h

    Ja vec dve godine predlazem da se Jelena Jankovic povuce jer ne moze nigde da prodje ni prvo kolo. Ako ovako nastavi , igrace uskoro kvalifikacije. Toliki pad u igri, nevoljnost a i neznaje, to je stvarno neverovatno. I za sve kriviti (kad izgubi) povrede je krajnje maliciozno. Ana moze da uzme jos neku kintu na lepotu, ali to je to. Radjate decu, okrenite se porodici i to je to.

  • Maja J Vreme: 05.11.2012 19:49h

    Teniserke nisu ni pomenule Karleusu. Devojke su igrale finale fed kupa o cemu je gospodja Gencic mogla samo da sanja i kao teniserka i kao selektor bez obzira na to sto je imala mnogo sire podrucje za selektovanje igracica. Inace Gencicke ima vise po novinama nego teniserki i pevacica zajedno.

  • bozo Vreme: 05.11.2012 21:32h

    UPRAVU SU 100% VISE STE PISALI O PEVALJKAMA NEGO O NAJVECEM USPEHU ZENSKOG TENISA AL ZA NASE CENJENE NOVINARE TO I NIJE NEKI USPEH DEVOJKE SVAKA CAST

  • nikola Vreme: 05.11.2012 22:40h

    samo ne razumem kako neko ko nije postigao ni upola koliko ana i jelena moze da da sebi za pravo da bilo sta kaze o njima!!Gospodja baba je bila prvak jugoslavije PA STA??mene ona vise podseca na karleusu o kojoj je pricala jer se samo vrti po novinama kad treba da PLJUJE anu i jelenu,NAJBOLJE SRPSKE IGRACICE U ISTORIJI OVOG SPORTA!! A GDE SU VAsi rezultati gospodjo i vi batalite tenis nemate uspeha vec 20 godina

  • miko Vreme: 06.11.2012 07:58h

    Upravo tako Nikola, ova gospođa me nervira i drži predavanja svima pa i Novaku ako se sećate. Dosta!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP