Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

NOLE SE OBRATIO FANOVIMA

Gospodin, kao i uvek! (FOTO)

Autor: N.J. | 08.06.2015 - 10:08:00h | Komentara: 5

Nivo adrenalina se spustio, prašina pariske šljake se slegla i utisci se sada trezveno sležu. Sačekao je i najbolji svetski teniser da prođe malo vremena od bolnog poraza koji mu je u finalu naneo Stanisals Vavrinka, a onda se obratio svojim pratiocima i fanovima na društvenim mrežama.

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on Jun 7, 2015 at 2:45pm PDT

Ne možeš ih sve pobediti. To sam čuo mnogo puta, pa i danas. Pretpostavljam da nije bilo suđeno. Ali ovo me neće sprečiti da nastavim da pokušavam. Vratiću se ponovo. Hvala vam što verujete u mene i što navijate za mene. Sten je danas bio nezaustavljiv. Neverovatan nastup i zaslužena pobeda. Čestitke!", napisao je Nole na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.
Poslednji komentari
  • pera Vreme: 08.06.2015 11:23h

    Samo umor od predhodnog meca,koji je trajao dva dana.Nije imao svezine sredinom drugog seta.Tad je vec pao u igri.

  • MAČIĆ Vreme: 08.06.2015 12:14h

    FIN BIO FIN I OSTO 100 POSTO <3

  • Greske Vreme: 08.06.2015 12:36h

    Nole je igrao skroz pogresno, za to je kriv Beker. Nepotrebno je pokusavao da lobuje Vavrinku (neuspesno) igrao drop-sot, kad je ta opcija bila besmislena. U oba slucaja je morao da odigra 'paralelu' sa kojim ga je i Vavrinka pobedio. A kad se na to sve doda, da su te greske uticale na njgov prvi servis, koji mu je uspeo svega par puta u celom mecu, rezultat je predvidiv. Toliko je imao slgurnih poena, da je igao 'paralelu' koje su toliko bilr ocigledne, da bih i ja poentirao.;) Najveca njegova odlika 'psihicka stabilnost' ovog puta je izostala, i za to je kriv njegov TIM.

  • blučanka Vreme: 09.06.2015 13:42h

    Lako je biti general poslije bitke. Nole je učinio nešto što niko do sada nije učinio na teniskom terenu sa ovih prostora, pa i šire. Uz to je čovjek sa svim ljudskim kvalitetima i niko nema prava da mu osporava ni poraze, ni pobjede. Bilo bi dobro da je barem 1% ljudske populacije poput njega. Hvala mu i za sve ovo što je do sada učinio, da se nebrojeno puta viori srpska zastava i čuje srpska himna. Nole hvala ti. Psi laju karavani prolaze.

  • mujo Vreme: 09.06.2015 16:02h

    ma ti nisi razočarao nijednog normalnog navijača. to je sport pobjede i porazi su sastavni dio života. svaka čast. postigao si što je malo ko. bit ćeš jedan od rijetkih sa sva četiri gran slema sigurno kad tad

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP