Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED VIMBLDON RAZMIŠLJA O PORODICI

Hoću da me deca gledaju kako igram!

Autor: S. Vrakela | 23.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Novak Đoković spreman je da ponovo napadne Vimbldon. Srpski teniser, koji je postavljen za prvog nosioca u Londonu, pohod na najvredniji pehar u belom sportu počinje danas protiv Kazahstanca Andreja Golubjeva, čvrsto rešen da zaboravi bolan poraz u finalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala.

Uskoro će porodica biti brojnija za još  jednog člana: Novak Đoković i Jelena Ristić

Uskoro će porodica biti brojnija za još jednog člana: Novak Đoković i Jelena Ristić

Za Noleta je porodica uvek bila najveća podrška, i u pobedi i u porazu. To je posebno važno sada, kada se sprema da postane otac. Mnogi veliki igrači su u prošlosti potpuno promenili prioritete u životu, neki i završavali karijere, pošto su postali roditelji, ali ne i Novak.


Nole i Bojana danas na terenu


Prvog dana Vimbldona od srpskih takmičara na teren izlaze Novak Đoković i Bojana Jovanovski. Noletov meč s Golubjevim je treći po redu na centralnom terenu, dok će Bojana protiv Joane Larson igrati iza 14 časova.

- Želim da igram toliko dugo da moja deca mogu da me gledaju i navijaju za mene na grend slem turnirima. Biće to potpuno druga dimenzija života za mene i moju verenicu. Neverovatno su mi jaka osećanja kada vidim kako stomak raste i kada osetima kako se beba pomera u stomaku. Ne možemo da dočekamo taj trenutak rođenja - izjavio je Đoković za „Gardijan“.

Da iznenada sutra okači reket o klin, baš kao što je to u njegovim godinama učinio Bjorn Borg, Nole bi bio veoma zadovoljan ostvarenim.
- Da budem iskren, rekao bih da sam postigao dosta. Međutim, i dalje imam želju da makar jednom podignem pehar na Rolan Garosu.

Za mnoge je iznenađenje da Nole i Jelena pišu dnevnike o privatnom životu.
- Ovih dana pokušavam da napišem nešto za svoju buduću decu. Moja verenica to mnogo detaljnije radi, emotivnije, dublje od mene. Ja to ne mogu. Ali smo složni u oceni da je važno da naša deca jednog dana pročitaju kako su njihovi roditelji živeli i kroz šta su sve prošli - dodaje Novak.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP