Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

POBEDA NA STARTU DEJVIS KUPA

Hrabro srce Viktora!

Autor: S. V. | 01.02.2013 - 18:11:00h | Komentara: 0

Kakav preokret! Viktor Troicki je gubio 2:0 u setovima protiv Davida Gofana u premijernom meču prvog kola Dejvis kupa, ali je poput "feniksa" uspeo da se vrati u život i na kraju slavi rezultatom 3:2 (1:6, 3:6, 7:6, 6:4, 6:4).

Da nije u formi i da mu u kontinuitetu nedostaju mečevi, s obzirom da od ispadanja sa Australijan opena u prvoj nedelji nije igrao takmičarski tenis, Viktor je potvrdio veoma slabom igrom u prva dva seta. Gofan je plesao po polu-raspadnutom terenu u Šarlroi i u prvih sat i po nije bilo moguće prepoznati ko je iskusniji i kvalitetniji teniser. Međutim, ono što Gofan i dalje nema jeste iskustvo, neophodno za mečeve poput ovog, pa je Troicki posegnuo upravo za tim atributom, ne bi li ostao u životu. Strpljivo je čekao da povrati udarac, i da onda sačeka svojih “pet minuta”.

Viktor Troicki

Majstor za preokret: Viktor Troicki | Foto: Beta AP

Posle šokantnih 2:0 u setovima na startu, Viktor je pokazao koliko srce ima, izdigao se iznad situacije, nanizavši tri seta.

Troicki nije krio zadovoljstvo posle značajne pobede za našu Dejvis selekciju.
- Nisam ni svestan preokreta, protivnik je bio bolji i vodio igru. Pohvala navijačima, uputili su mi poruku ispisanu na zastavi i to me je pokrenulo. Iskustvo je presudilo, došlo je vreme i da ja budem iskusniji od rivala. Nisam znao šta da očekujem od meča, pa ni terena, ali svaka čast ljudima koji su doterali teren u red. Daće mi ova pobeda samopouzdanja u nastavku ovog duela, ali i sezone. Spreman sam i za dubl, nisam umoran - rekao je Troicki.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP