Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

POJAČANE MERE BEZBEDNOSTI PRED NASTUPAJUĆI MEČ DEJVIS KUPA

Hrvati beže iz Kraljeva!

Autor: N. Božović | 28.01.2015 - 13:00:00h | Komentara: 0

I to smo doživeli, Dejvis kup meč Srbija - Hrvatska, koji će biti održan u Kraljevu od 6. do 8. marta, tretira se kao visokorizičan, pa će za ovu priliku gosti iz Zagreba biti pod specijalnim tretmanom i fizički potpuno razdojeni od naših reprezentativaca, s kojima su u prijateljskim odnosima.

Marin Čilić  i Ivan Dodig  imaće priliku  da upoznaju najveću srpsku banju

Marin Čilić i Ivan Dodig imaće priliku da upoznaju najveću srpsku banju

Iz bezbednosnih razloga, u cilju sprečavanja eventualnih incidenata kraljevačkih huligana i raznoraznih militantnih navijačkih grupa kojima bi bilo „zabavno“ da ganjaju Hrvate po gradu, predstavnici dva saveza su odličili da gostujući tim smeste na bezbednije mesto, u Vrnjačku Banju, na svega 25 kilometara od mesta velikog teniskog okršaja.

Srbija sa  Novakom i Viktorom  napada  Hrvate

Srbija sa Novakom i Viktorom napada Hrvate | Foto: Profimedia

Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka Banja, potvrdio je za „Alo!“ da se u tom turističkom mestu već uveliko spremaju da ugoste Marina Čilića i kompaniju.


- Tačno je, bićemo domaćini reprezentativcima Hrvatske, njihovim novinarima, ali i navijačima koji žele da gledaju ovaj teniski spektakl. Gosti ne moraju da brinu, ako to iko i postavlja kao dilemu. Biće ugošćeni na pravi način.

Ako već neko iz predostrožnosti i postavlja pitanje bezbednosti, onda je jasno da će gosti u Vrnjačkoj Banji lakše pronaći mir pred važan duel nego da spavaju u Kraljevu. Ovde smo navikli na turiste, manje je mesto. Sa policijom smo imali niz sastanaka, nema razloga da im bezbednost i dobra usluga ne budu zagarantovani - uverava Đurović.

Ovde će Hrvati pronaći  mir: Hotel „Solaris“

Ovde će Hrvati pronaći mir: Hotel „Solaris“

Za to vreme, Novak Đoković će sa svojim saigračima imati vrhunski tretman u kraljevačkom „Kristalu“, s obzirom na to da će taj hotel tri dana biti zatvoren za ostale goste.

- Daćemo sve od sebe kako bi srpski teniseri mogli da se posvete isključivo sportu. Tih dana ni kafić u našem hotelu neće raditi kao ostalim danima. Kompletan hotel će biti na raspolaganju isključivo našim teniserima - rečeno nam je juče u hotelu „Kristal“.

Čilić i ekipa spremili katance?

Hrvatski teniseri predvođeni Marinom Čilićem možda će boravak u Vrnjačkoj Banji iskoristiti i da posete čuveni most na kojem se tradicionalno pomoću katanaca „zaključava ljubav“.


- Ne znam hoće li poneti katance iz Hrvatske, ali ako izraze želju, sigurno ćemo ih odvesti do mostića da i oni „zaključaju ljubav“ - poručio je Đurović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP