Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

DEBAKL U NAJAVI

I Bojana Jovanovski otkazala nastup u Fed kupu!

Autor: | 03.02.2014 - 13:42:00h | Komentara: 0

Srpska teniserka Bojana Jovanovski izjavila je da je imala želju da igra za nacionalni tim, ali da će zbog povrede ruke morati da preskoči meč prvog kola svetske B grupe FED kupa protiv selekcije Kanade.

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski | Foto: Marko Metlaš

"Nažalost, i ove godine mi je učešće na Australijan openu donelo neugodnu povredu zbog koje ću morati da neko vreme odsustvujem sa terena. Od bolova u zglobu, problemi su se proširili i na mišiće oko lakta, pa je jedini izbor bila pauza. Nakon konsultacije sa lekarom, otkazala sam učešće na turnirima u Dohi i Dubaiju i posvetila se terapijama. U Parizu sam pokušala da igram i stavim se na raspolaganje državnom timu, ali mi je posle meča sa Andreom Petković bilo jasno da je pauza neizbežna", rekla je Jovanovski.

Reprezentacija Srbije u Montreal putuje znatno oslabljena, pošto selektor Dejan Vraneš, osima na Jelenu Janković, koja se 2012. godine povukla iz reprezentacije, neće moći da računa ni na Anu Ivanović, koja je otkazala učešće.

"Ovom prilikom želela bih da od sveg srca pružim podršku selektoru Vranešu i devojkama, u nadi da će se iz Kanade vratiti sa pobedom. Volela bih da sam sa vama i nadam se da ćemo već na sledećim mečevima biti u kompletnom sastavu", dodala je Jovanovski.

Mečevi su na programu 8. i 9. februara, a boje Srbije braniće Vesna Dolonc, Aleksandra Kunić, kao i debitantkinje Jovana Jakšić i juniorka Nina Stojanović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP