Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ĐOKOVIĆ PRED MEČ SA ČESIMA

I dalje sanjamo Vićin bekhend protiv Ljodre!

Autor: V. Nestorović | 14.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Još samo dan do finala Dejvis kupa! Euforija raste kako se približava nova borba za čuvenu „salataru“, a kao i pre tri godine, i ovog puta će akteri finala biti reprezentativci Srbije. „Orlovi“ su tada savladali Francusku, a ovog puta im na megdan izlazi Češka, koja brani trofej.

Raspoloženje na  nivou: Ziki i Nole

Raspoloženje na nivou: Ziki i Nole | Foto: Marko Metlaš

- Još uvek ne znamo kako ćemo proslaviti eventualni trijumf u finalu Dejvis kupa. Sada, tri godine kasnije, dobili smo još jednu šansu da se borimo za titulu u Dejvis kupu, i to pred domaćom publikom. Nadamo se da ćemo iskoristiti prednost domaćeg terena, ali Česi su aktuelni šampioni, tako da će biti veoma interesantno - rekao je Novak Đoković na konferenciji za štampu.
Prvi srpski reket i dalje pamti trenutak kada je Viktor Troicki okončao meč a Mikaelom Ljodrom i doneo istorijsku titulu Srbiji.


- To je moj omiljeni meč u Dejvis kupu. Finale sa Francuzima i poslednji bekhend Viktora protiv Ljodre, pa uskakanje na teren i slavlje, to svako od nas ima urezano u sećanju - tvrdi Đoković.

Selektor Dejvis kup selekcije Bogdan Obradović smatra da u duelu sa Česima nema favorita, naročito jer će Srbija sigurno igrati bez Viktora Troickog, a najverovatnije i bez povređenog Janka Tipsarevića.

- Nema favorita. Česi igraju sjajno tenis, dobar su tim, poštujemo ih i daćemo maksimum u duelu s njima. Zaista imamo osnovu da se nadamo i verujemo u sebe. Ovaj tim je već toliko godina u samom svetskom vrhu. Ima izuzetan kontinuitet, svi smo kao velika porodica - poručio je Obradović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP