Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

AUSTRALIJAN OPEN

Jankovićeva razočarana zbog poraza. Zimonjić uspešan u dublu!

Autor: Beta | 20.01.2014 - 08:13:00h | Komentara: 0

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je danas da je razočarana zbog poraza u osmini finala Otvorenog prvenstva Australije, da se borila, ali da nije igrala svoj najbolji tenis na prvom ovosezonskom grend slem turniru. Osmi nosioci Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u četvrtfinale pošto su pobedili Poljake Marijuša Firstenberga i Marcina Matkovskog sa 2:1 (6:4, 6:7, 6:3).

Jelena Janković

Jelena Janković

Jankovićeva je jutros u osmini finala završila takmičenje na Australijan openu, pošto je izgubila od 11. teniserke sveta, Rumunke Simone Halep, sa 1:2 (4:6, 6:2, 0:6).
- Šta da kažem? Naravno da sam razočarana zbog poraza, to je teško. U poslednja tri kola sam igrala, borila se. Nisam igrala svoj najbolji tenis, ali sam bila tu. Da sam tokom nekih poena odigrala pametnije, bilo bi mnogo bolje. Ali, nije išlo - rekla je Jankovićeva posle meča.
- U redu je. Naravno da je moglo da bude bolje, mislila sam da ću otići dalje na turniru, ali takav je život - dodala je osma teniserka sveta.
Jankovićeva je rekla da je u današnjem meču nije služio forhend, ali i da se nije dobro kretala na terenu.
- U prvom setu sam odigrala mnogo forhenda, posebno na kratkim loptama. Imala sam loptu za gem na 5:5, ali sam široko promašila forhend. Nisam se dobro kretala i nameštala. Zbog toga nisam imala čiste i čvrste udarce, ali dešava se - rekla je ona.

Najiskusniji:  Nenad Zimonjić

Nenad Zimonjić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Zimonjić i Nestor su do pobede nad devetim nosiocima došli za dva sata i 16 minuta igre. Iz 12 pokušaja tri puta su im oduzeli servis, dok su Poljaci od sedam iskoristili jednu brejk loptu.
Srpsko-kanadski par će za mesto u polufinalu igrati protiv američko-australijske kombinacije Aleks Bolt i Endru Vitington.
Bolt i Vitington su u osmini finala pobedili španske tenisere Pabla Karena Bustu i Giljerma Garsiju Lopesa sa 2:1 (6:7, 7:6, 7:5).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP