Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

JANKOVIĆEVA PRED DANAŠNJI (14) MEČ SA RADVANJSKOM

Jeca: Ko je, bre, mator?

Autor: Ekipa Alo! | 06.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Sa Jelenom Janković je uvek zabavno, kako na terenu, tako i posle teniskih dvoboja. Na Vimbldonu su verovatno svi bili šokirani kada je srpska igračica izbacila prošlogodišnju šampionku Petru Kvitovu.

Ponovo  spremna za velika dela: Jelena Janković

Ponovo spremna za velika dela: Jelena Janković

Pred današnji okršaj u osmini finala sa Poljakinjom Agnješkom Radvanjskom (14), britanski novinari su uvredili našu Džej Džej. Pitali su je doslovce: „Očekujete li da ovako ‚stara‘ postignete najbolji rezultat u karijeri i prođete među osam najboljih“. Iako je progutala knedlu, Jeca je uz osmeh odgovorila:
- Pa nisam stara. Imam tek 30 godina. Uostalom, osećam se mladom u srcu, a i dobro izgledam, zar ne? Zašto onda ne bih prošla u četvrtfinale? Pobedila sam Kvitovu na travi, a ako mogu nju, mogu bilo koga.

Velika podrška  iz Jecinog boksa

Velika podrška iz Jecinog boksa | Foto: Profimedia


Za razliku od prethodnih 11 učešća na Vimbldonu, Jelena se dobro pripremila igrajući na dva turnira sa travnatom podlogom pre dolaska u London.
- Ranije bih direktno došla sa Rolan Garosa i dok skapiram koliko sve brže ide na ovoj podlozi, pakujem se i idem kući. Sada je malo drugačije, mislim da mi se takva taktika isplatila - rekla je ona.

Srpska teniserka je u prethodnim mečevima imala probleme sa sudijama koje su je kažnjavale zbog upotrebe ružnih reči, odnosno psovanja.
- Eto, nisam psovala protiv Kvitove, verovatno će sada sneg da padne ovde. Ma ubuduće ću da prebacim peškir preko glave, pa ću da se ispraznim. Evo, obećavam da ću se potruditi da ne upotrebljavam ružne reči na terenu - kaže Jelena.

Jeca na Vimbldonu

2003. kvalifikacije
2004. 1. kolo
2005. 3. kolo
2006. 4. kolo
2007. 4. kolo
2008. 4. kolo
2009. 3. kolo
2010. 4. kolo
2011. 1. kolo
2012. 1. kolo
2013. 2. kolo
2014. 1. kolo

Poslednji komentari
  • Profesor Vreme: 06.07.2015 07:46h

    Bravo nasa "matora" lepotice,samo napred!Po struci sam profesor te tako svoj svojoj deci u skolama i van nje doslovce ponavljam bodreci ih na razlicitim poljima uspeha: SAMO NAPRED!Pokazi,dragi moj sine,ovoj poganoj zapadnjackoj bagri ko je i gde je moja i vasa lepa Srbija!Budi,kcero moja,i danas tako ostra na terenu kao i na jeziku jer srpsko nije da se cuti.Srecno i danas zelim da nas obradujes.Zato cemo zdusno svi navijati za tebe.Srecno i hrabro.Poljakinja je luk i voda u odnosu na prethodnu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP