Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ALO.RS U PRAGU

Jelena i Ana se povlače

Autor: V. N. | 04.11.2012 - 16:30:00h | Komentara: 2

Kako javlja izveštač alo.rs iz Praga, vrlo je moguće da će se dve najbolje srpske teniserke povući iz reprezentacije!

Veljko Nestorović

Ono što je najupečatljivije, nakon poraza Srbije u Pragu od Češke u finalu Fed kupa, su izjave Jelene Janković i Ane Ivanović, iz čijih reči se može naslutiti da će se povući iz nacionalnog tima.

Nešto konkretnija je bila Jelena, koja je posle poraza od Lusi Safarove (1:6, 1:6) rekla da je došlo vreme da neke mlađe devojke dobiju šansu.

Ana i Jelena

Stale na korak od cilja: Ana i Jelena | Foto: Beta AP

- Žao mi je zbog tima što se ovako završilo. Igrala sam povređena, nažalost, to nije bilo dovoljno za finale. Povreda me muči već neko vreme, a nadam se da će biti još prilika da se osvoji pehar Fed kupa. Igram već 12 godina za reprezentaciju i bliži se vreme za povlačenje, treba dati šansu mlađim igračicama. Uvek ću biti tu da pomognem, ali mislim da za sledeći meč protiv Slovačke neću biti tu. Postoje druge igračice koje možda mogu da daju i više - rekla je Jelena.

I Ana Ivanović je, kada je u pitanju naredna sezona najavila da neće biti na raspolaganju selektoru Dejanu Vranešu.
- Kao i Jelena, želim da se odmorim i saniram povrede. Krećem od Perta, pa do Melburna neću igrati. Fed kup je još daleko, jako je teško pričati o tome. Dali smo sve od sebe, izborili smo se kroz sito i rešeto i napravile veliki uspeh.

A, kako je posle meča mlada teniserka Aleksandra Krunić naelektrisala atmosferu, pročitajte ovde.

Sad su krivi mediji!?
Kao po navici, u Srbiji, kada ne ide, pojedinci, koji god sport da je u pitanju, vole da zamenjuju teze, svaljuju krivicu na druge, neretko se mediji nađu na udaru. Tako su pojedini predstavnici Teniskog saveza Srbije bili su vrlo nezadovoljni činjenicom da su određeni mediji više izveštavali o drugim životnim temama, a ne o finalu Fed kupa.

Inače, Srbija bi pobedila Češku...

Poslednji komentari
  • nemanja Vreme: 04.11.2012 18:38h

    Kakav skandal???Pa u pravu su!Svi novinari ih se sete samo kada je FED CUP.Prvi na celu je licemerni Rts.Pa vise se pise o novakovom ocu i novakovoj porodici nego o Ana i Jeleni zajedno a da ne pricam za Bojanu i Aleksandru.Ove devojke treba docekati ispred skupstine i to je najmanje sto treba uraditi.Promovisu Srbiju i visoke vrednosti vec par godina unazad.

  • Scorpion Vreme: 04.11.2012 21:41h

    Devojke su potpuno u pravu. sramota je za sve novine i njihove novinare da i juce i danas pisu o Fed Cup-u samo kao o porazu. Nisam novinar ali cu dati sebi za pravo da kazem da ste trebali da napisete da su devojke izgubile tri meca a ne da su porazene. One su DRUGE NA SVETU!!!! Da li vam je to uopste jasno? Budite Vi u necemu drugi na svetu pa onda mozete da pricate o tome. Devojke, sve cestitke, glavu gore i nema povlacenja. Odmorite se, bice jos sansi. Sve CESTITKE za osvojeno DRUGO mesto!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP