Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

IZGUBILA NA STARTU ROLAN GAROSA

Krunić: Nisam navikla da budem toliko pozitivna prema sebi

Autor: Tanjug, Beta | 25.05.2015 - 17:42:00h | Komentara: 0

Srpska teniserka Aleksandra Krunić rekla je danas da je razočarana eliminacijom sa Otvorenog prvenstva Francuske već u prvom kolu i dodala da će iz duela sa Julijom Putincevom iz Kazahstana pokušati da izvuče pouke. Krunićeva danas nije uspela da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je izgubila od Rusknije Julije Putinceve sa 3:6, 6:3, 6:3.

Aleksandra Krunić

Aleksandra Krunić | Foto: Profimedia.rs

 - Igra je bila znatno bolja nego u Strazburu, što me raduje, ali kada se izgubi ovako rano naravno prvo je razočaranje, a tek posle razmišljam o nekim pozitivnim stvarima - rekla je Krunićevima novinarima posle meča u Parizu.

Krunićeva je odlično ušla u meč, osvojila prvi set, ali se potom opustila, što je Ruskinja iskoristila, dobila sledeća dva seta istovetnim rezultatom i otvorila vrata drugog kola.

 - Zadovoljna sam igrom i ponašanjem do sredine trećeg seta, posle čega sam se i psihički i fizički umorila, jer nisam navikla da držim toliko fokus i da budem toliko pozitivna prema sebi. Biće još takvih mečeve i moraću da prođem kroz njih, da gledam "širu sliku" ukoliko želim da napredujem kao igrač. Moram da nastavim da radim u ovom pravcu - dodala je ona.

Ona je rekla da već pola godine pokušava da izgradi svoj prepoznatljiv stil igre.

 - Ne menjam ja način igre, već se trudim da prepoznam kratke lopte, da ulazim više u teren, da verujem svom forhendu, da igram kao kada sam bila mlađa.... Što si mlađi, to manje razmišljaš, čim kreneš da mišliš na terenu, počinju greške zbog sumnje u sebe. Moramo da nađem taj svoj stil, a ne da konstatno menjam taktiku zbog drugih igračica  - rekla je Krunićeva.
 

Aleksandrina protivnica, Putinceva će se u nastavku turnira sastati sa Ukrajinkom Elenom Svitolinom koja je bila bolja od Belgijanke Janine Vikmajer sa 6:2, 6:2.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP