Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

BRITANCI USLIKALI VERENIČKI PRSTEN?

Misterija Jeleninog prstena

Autor: | 27.09.2013 - 13:47:00h | Komentara: 0

O veridbi Novaka Đokovića i Jelene Ristić priča ceo svet. Pojedinosti jednog od najzanimljivijih venčanja koje će se dogoditi u 2014. godini polako isplivavaju u javnost, a jedna od misterija koja muči svetske medije jeste i ta kako izgleda verenički prsten buduće supruge prvog tenisera sveta.

Jelena i Novak

Jelena i Novak | Foto: Andrew H. Walker

Novinari "Dejli mejla" očigledno su bili najbrži, pošto su došli u posed fotografija iz Monte Karla, dan nakon što je Novak zaprosio Jelenu. Ristićeva i Đoković su se vratili u porodični dom u Monte Karlu, nakon spektakularne prosidbe i vožnje helikopterom koju je organizovao srpski teniser.

Na slikama se Jelena Ristić vidi u narandžastoj trenerci, pokraj Đokovića, a na domalom prstu leve ruke vidi se ogroman prsten, za koji britanski tabloid pretpostavlja da se radi o vereničkom prstenu!

Misteriju Jeleninog prstena za "alo.rs" je pokušao da razreši jedan od vlasnika beogradske agencije koja se bavi organizacijom svadbenih veselja.

- Kod Srba ne postoji striktno pravilo na kojoj ruci bi trebalo da se nosi verenički prsten. Realno, a to govorim iz iskustva, moji klijenti nose prstenje - vereničke, pa čak i burme, na onoj ruci na kojoj im odgovara. I mislim da to nema veze sa pravoslavljem ili nekim sličnim stvarima. Evo, ja nosim burmu na levoj ruci iako većina nosi na desnoj. I još nešto... Vidim da se polemiše o tome da li je taj misteriozni presten, s kojim je Jelena Ristić uslikana u Monte Karlu, verenički i to na osnovu oblika i veličine. Ni to što je prsten nešto "glomazniji" ne može se reći da nije verenički. Uostalom, budući mladoženja bira svojoj izabranici prsten na osnovu njenog stila, po dizajnu koji buduća mlada preferira - ljubazno nam je objasnio stručnjak za organizacije vereničkih i svadbenih slavlja.  

Da li je to zaista Jelenin verenički prsten, procenite sami OVDE, a onda ostavite i komentar ispod vesti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP