Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

IDEMOOO!

NA STARTU AUSTRALIJAN OPENA: Pet od šest!

Autor: S. R. | 14.01.2013 - 12:18:00h | Komentara: 0

Idemo dalje!

Đoković

Na startu Australijan opena, srpski predstavnici su ostvarili sledeće rezultate...

Novak Đoković je pobedio nezgodnog Pol-Anrija Matjea sa 6:2, 6:4, 7:5, posle sat i 44 minuta igre. Najboljeg tenisera sveta u drugom kolu sada očekuje duel sa Rajanom Herisonom, koji je u četiri seta izbacio Santijaga Hiralda.
I Jelena Janković plasirala se u drugo kolo Australijan opena, pošto je pobedila Johanu Larson iz Švedske sa 6:2, 6:2. Ovaj meč je trajao 80 minuta. U narednoj rundi Jelena će igrati protiv portugalskog iznenađenja Marije Žoao Keler koja je na startu eliminisala Karin Knap. 
Za sjajan start srpskih predstavnika pobrinula se i Vesna Dolonc koja je rano jutros po našem vremenu posle 177 minuta savladala domaću teniserku Olgu Rogovsku - 5:7, 7:5, 8:6 i u narednoj rundi će igrati protiv Francuskinje Marion Bartoli, koja je slavila protiv Anabel Medine Gariges iz Španije sa 6:2, 6:4.

Na teren su, potom, izašli Janko Tipsarević i Viktor Troicki. Janko je bio ubedljiv protiv domaćeg tenisera Lejtona Hjuita - 7:6 (4), 7:5, 6:3. Australijanci su, pored Bernarda Tomića, najveće nade polagali upravo u bivšeg šampiona Hjuita, međutim, Janko je pokazao zbog čega je osmi nosilac na Ozi openu. U drugom kolu igraće protiv Slovaka Lukaša Lacka.

Nažalost, prvi od naših koji je ispao je Troicki. Njemu ni vođstvo od 2:0 u setovima nije bilo dovoljno da preskoči Radeka Stepaneka, koji je potpuno preokrenuo meč - 7:5, 6:4, 3:6, 3:6, 5:7.

Dobro veče Srba upotpunila je Ana Ivanović. Ona je bila bolja od Melinde Cink iz Mađarske u dva seta - 6:2, 6:1, a u narednoj rundi čeka je Jung Jan Čan iz Kineskog Tajpeha, koja je iznenadila Slovakinju Danijelu Hantuhovu - 2:1.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP