Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

PRIZNANJE

Nadal: Tražio sam izuzeće Bernardesa

Autor: E.A. | 27.05.2015 - 10:26:00h | Komentara: 3

“Poštujem ga, ali važno je da se na viđamo neko vreme na terenu” - kaže Španac.

Mora na operaciju: Rafael Nadal

Ljut na Bernardesa: Rafael Nadal | Foto: Profimedia

Posrnuli “kralj šljake” može sve, pa i da natera organizatore Rolan Garosa da izuzmu sudiju. Očigledno da nikako ne valja zameriti se Rafaelu Nadalu. Arbitar Karlos Bernardes ja Špancu pokazao zube i nema ga u Parizu. Mediju su nagađali, a Rafa je konačno priznao.
- To je lako, zar ne? Postoji mnogo sudija na turu. Mnogo poštujem Bernardesa i smatram da je dobar sudija i osoba, ali kada imate problem sa jednim arbitrom konstantno, važno je da se ne viđamo jedno vreme na terenu. To je bolje za oboje posle dešavanja u Rio de Žaneiru. To je to, nemam sa njim ličnih problema. Tako da, jeste, ja sam tražio njegovo izuzeće - rekao je Nadal.
Rafa je objasnio u čemu je problem. 
- Nije imao poštovanja prema meni u Rio de Žaneiru. Četiri puta mi je dao upozorenje zbog prekoračenja vremena, ali sam obukao šorc naopako i upitao sam ga da to popravim, a onda mi je on rekao da mogu, ali da ću dobiti ponovo upozorenje. Po mom mišljenju, to nije fer, jer ne mogu da igram celi meč tako. 

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Gledalac Vreme: 27.05.2015 15:01h

    Kada ce da se povuce Nadal iz tenisa? Ne mogu vise da gledam njegovo pipkanje, izvlacenja gaca iz d..., ceskanje s'oprostenjem prednjeg dela tela pa mirisanje prstiju i namestanje kose....To je toliko ruzno da poslednjih nekoliko godina ne gledam njegove meceve. Sto mu na to organizator ne skrene paznju vec - eliminisu sudiju. Znam da je u igri veliki novac velikih sponzora ali sto je mnogo mnogo je, sto je ruzno poslalo je jos ruznije.

  • Rosa Vreme: 27.05.2015 16:23h

    Najbolje bi bilo da trazis Novakovo izuzece!!

  • ljubisa Vreme: 27.05.2015 19:09h

    Carlos Bernardes sudi na RG, upravo malocas sam gledao mec Gaela Monfilsa koji je on sudio ... mozda ga organizator nece delegirati da sudi bas Nadalu ali i to ne bi smelo da se dozvoli jer bi verovatno bio nevidjeni presedan u tenisu ... a da Nadal preteruje sa otezanjem i svojim "tikovima" iritira sve koji gledaju nema dile i treba ga opominjati, kao uostalom i sve druge - pravila su pravila

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP