Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

JECA DEPRIMIRANA

Ne mogu da verujem šta je sve Kvitova pogodila!?

Autor: S. R. | 03.11.2012 - 18:51:00h | Komentara: 0

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je posle poraza od Petre Kvitove (6:4, 6:1), kojim je Češka došla nadomak trijumfa u finalu FED kupa, da ne veruje šta je sve njena rivalka uspela da pogodi tokom meča.

Pokupila stvari i napustila Njujork: Jelena Janković

Frustrirana: Jelena Janković | Foto: Reuters

- Uspela sam da povedem 4:2 u prvom setu i onda je ona počela da pogađa neke neverovatne lopte. Danas joj je očigledno bio dan, igrala je veoma rizično, na jedan-dva udarca, pokušavala sam da joj razbijem ritam, da izblokiram te njene prve udarce, ali nisam uspela i davala sam joj šansu da preuzme inicijativu - rekla je Jankovićeva.
Jeca, ipak, tvrdi da, bez obzira na neočekivanih 0:2, još uvek ništa nije gotovo.
- Sutra je novi dan. Prilično je teško ostvariti tri pobede, ali nije i nemoguće. Nadam se da će sutra na teren izaći neka druga Kvitova, njena senka, jer je ona poznata kao igračica koja posle fenomenalnog meča zna da podbaci. Verujemo da Ana može da dobije taj meč, a posle toga ću ja učiniti sve da dobijem Safarovu i izborimo dubl. Protiv nje vodim sa 5:1 u međusobnom skoru i nadam se najboljem - poručila je Džej-Džej.
Selektor Srbije Dejan Vraneš konstatovao je da je jedina dobra stvar u današnjem danu u tome što sad zna koliko može Kvitova, imajući u vidu njenu povredu, i da će sa te strane biti lakše pripremiti sutrašnje mečeve.
- Slažem se sa Jelenom po pitanju Kvitove. Znali smo da ona igra agresivno, ali ovo što je danas pokazala je više od toga, to je rizična igra, koja joj se na našu žalost isplatila. Ostaje nam da budemo pozitivno i da smognemo snage da sutra, ukoliko je moguće dobijemo sve mečeve - poručio je Dejan Vraneš.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP