Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ĐOKOVIĆ PRED DUEL SA AMERIKANCIMA

Nema nularice za novu titulu, al, biće „Harlem šejk“

Autor: Ekipa Alo! | 04.04.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Sve je spremno za duel sa Amerikancima u četvrtfinalu Dejvis kupa. Iako su mnogi već otpisali Srbiju, jer je lišena pomoći Janka Tipsarevića, naši najbolji teniseri veruju u uspeh. Novak Đoković očekuje i podršku sa tribina u Bojsiju

Ne plaše ga  Amerikanci: Novak Đoković

Ne plaše ga Amerikanci: Novak Đoković | Foto: FoNet

- Ovo je timsko takmičenje i presudan je zajednički trud. Čak i ako dobijem oba meča u singlu to ne mora da bude dovoljno da pobedimo. Dakle, trebaju nam tri poena. Zato smo ovde, srećni smo što smo opet u četvrtfinalu.

Naravno, Amerikanci su najuspešnija nacija u ovom takmičenju i imaju puno sjajnih igrača. Sem Kveri i Džon Izner su lideri ove ekipe, a braća Brajan su najbolji dubl svih vremena. Nadam se da će i neki Srbi doći da nas bodre, ako mogu da nađu vreme za to. Čikago ima srpsku zajednici od 300 ili 400 hiljada ljudi. To nije tako daleko - priželjkuje Nole.

Na pitanje novinara hoće li ponovo pasti nularica ako Srbija osvoji Dejvis kup, Đoković je odgovorio da neće, ali zato se planira možda novo iznenađenje:
- Videćemo šta će biti. Možda Harlem šejk.

Srpski teniseri sa arhimandritom Nektarisom,  sveštenikom Grčke pravoslavne crkve koji iz  SAD ogranizuje pomoć za srpsku decu

Srpski teniseri sa arhimandritom Nektarisom, sveštenikom Grčke pravoslavne crkve koji iz SAD ogranizuje pomoć za srpsku decu


Sa druge strane Amerikanci su odali priznanje Novaku kao najboljem svetskom igraču, ali, naravno, veruju da mogu da ga iznenede.
- On je najbolji teniser na svetu u poslednjih nekoliko godina. Ima veliko samopouzdanje i nema neku slabost kao igrač. Međutim, Kveri i ja pobeđivali smo ga ranije i idemo na teren sa nadom da možemo da to ponovimo. Svakako moramo da igramo veoma dobro da bismo imali ikakvu šansu – izjavio je Džon Izner.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP