Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

Fed kup

Nerešeno posle prvog dana

Autor: FoNet | 20.04.2013 - 18:44:00h | Komentara: 0

Posle prvog dana meča za opstanak u prvoj Svetskoj grupi Fed kupa između Nemačke i Srbije, koji se igra u Štutgartu, rezultat je nerešen 1:1, a sutra su na programu preostala dva singla i, ukoliko bude potrebno, duel dublova.

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski nije imala sreće| Foto: FoNet

Srbija je povela pobedom Ane Ivanović protiv Mone Bartel sa 7:6, 2:6, 6:2, a izjednačila je šesta tenkiserka sveta Anđelik Kerber, koja je savladala Bojanu Jovanovski sa 7:5, 6:2.

Jovanovski je odigrala hrabro protiv trenutno jedne od najboljih igračica sveta, ali nije imala snage da idrži snažan tempo do kraja, jer je u poslednja dva meseca, zbog nekoliko povreda, odigrala samo dva meča.
Posebno kvalitetno Bojana je odigrala prvi set, kada je kod vođstva protivnice od 5:4 uspela da napravi brejk i izjednači, ali je tada do izražaja došlo njeno neiskustvo. U naredna dva gema nije osvojila nijedan poen i Nemica je
povela.
Imala je Jovanovski šansi i u drugom setu, koji je počeo sa tri uzastopna brejka, a dva je napravila Kerber. U četvrtom gemu Bojana je imala dve vezane prilike za novi brejk, nije ih iskoristila i posle toga je potpuno pala.
Ovakav rezultat posle prvog dana bio je očekivam, a ishod meča će u velikoj meri zavisiti od prvog sutrašnjeg singla u kojem se sastaju Kerber i Ivanović.
Ukoliko naša najbolje rangirana teniserka pobedi, Srbija će imati veliku šansu da obezbedi opstanak u elitnoj grupi Fed kupa. U suprotnom, biće nam neophodno čudo da izbegnemo poraz.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP