Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

BRAVO!

Neverovatan preokret Jankovićeve!

Autor: Tanjug | 28.05.2013 - 17:32:00h | Komentara: 0

Srpska teniserka Jelena Janković uspešno je startovala na Rolan Garosu, pošto je danas u prvom kolu savladala Slovakinju Danijelu Hantuhovu sa 6:4, 7:6 (9:7).

Meč je trajao skoro dva sata, uz jednu pauzu od sat i po zbog kiše, a Jelena je zabeležila šestu pobedu u devet međusobnih mečeva sa Hantuhovom.

Jelena Janković

Jelena Janković | Foto: FoNet / EPA

 Srpska teniserka u prvom setu napravila je jedan brejk, što joj je bilo dovoljno za vođstvo od 1:0, da bi u svom stilu potpuno "pala" na početku drugog, kada je Slovakinja uspela da povede sa 5:0 u gemovima.

I onda je Jelena pokazala zašto je zovu "Kraljice drame. Prvo je smanjila na 5:2 kada je usledio prekid zbog kiše, potom, kada je meč nastavljen došla do 5:5, a zatim je u taj-brejku iskoristila treću meč loptu i zasluženo prošla dalje.
Jankovićeva će u drugom kolu igrati protiv Garbine Muguruza iz Španije, koja je na startu bila bolja od Čehinje Karoline Pliskove sa 6:4, 5:7, 6:3. 
U zavisnosti od vremenskih uslova u toku dana svoje mečeve na centralnom terenu trebalo bi da odigraju i Novak Đoković, protiv Belgijanca Davida Gufana, odnosno Janko Tipsarević, protiv Francuza Nikolasa Manua.
Zbog kiše je otkazano više od 20 današnjih mečeva, među kojima su i dueli koje je u dublu trebalo da igraju Nenad Zimonjić i Viktor Troicki.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP