Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ALO! OTKRIVA PROŠLOST UDVARAČA SRPSKE TENISERKE

Nije Džejms Bond, ali je špijun!

Autor: P. Vuković | 30.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Georgi Markov, 63-godišnji Bugarin, udvarač Ane Ivanović (26) koji ju je sačekao u hotelu u Sofiji i tom prilikom poklonio crvenu ružu i čokoladu u obliku ženske cipele, vrlo je zanimljiv lik.

Ana Ivanović

Ana Ivanović | Foto: Reuters

Da očigledno ima hrabrosti, bilo je jasno čim je samoinicijativno prišao takvoj lepotici kao što je naša Ana - kapa dole! Međutim, ako se uzme u obzir njegova prošlost, jasno je da je čovek prošao mnogo toga u životu.


Moćna Ana!


Srpska teniserka Ana Ivanović pobedom je startovala na turniru u Sofiji. Ana je u prvom meču savladala domaću igračicu Cvetanu Pironkovu sa 6:0, 6:2, a rivalka u narednom meču „utešnog završnog WTA turnira“ biće joj Ruskinja Elena Vesnina.

Mada je trenutno član Olimpijskog komiteta Bugarske i uprave fudbalskog kluba Levski, dugo se bavio politikom. Završio je za advokata, bio član Komunističke partije, poslanik u Skupštini, a čak je bio i predsednički kandidat 2006. godine, kada je osvojio 75.000 glasova ili 2,7 procenata od ukupnog broja. Ali, ono što je još zanimljivije - bugarski mediji su otkrili da je od 1972. godine radio kao doušnik državne bezbednosti!

Oženjen je i ima ćerku

Oženjen je i ima ćerku


Posle raspada komunizma u istočnoj Evropi 1992. godine, otvorene su tajne arhive državne bezbednosti u kojima je Markov, navodno, bio zaveden pod nadimkom Nikolaj. Za vreme predsedničke kampanje 2006. godine, novine „Monitor” su objavile dokumente u kojima se tvrdi da je njegovo lažno ime Nikolaj, međutim, Markov je odmah demantovao tvrdnje, nazvavši dokumente lažnim.
Ipak, godinu dana kasnije, komisija koja je otvarala arhive nekadašeg bugarskog DB-a navodi da je Markov imao pseudonime Nikolaj i Stefan, kao i da je njegov dokument uništen još 1990. godine.

Činjenice da je oženjen Mađaricom od 2006. godine i da ima ćerku Markovu nisu smetale da upozna Ivanovićevu. Živi u Budimpešti, ali se ovih dana obreo u Sofiji i iskoristio pravi momenat za susret sa najlepšom teniserkom sveta...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP