Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

OSVETA VEĆ U LONDONU

Nole će oduvati Rafu na travi!

Autor: V. Nestorović | 09.06.2013 - 07:15:00h | Komentara: 2

Rafa Nadal je preživeo najveće iskušenje u Parizu. Španski teniser je uz dosta sreće, pomoći sudije, mreže i organizatora, koji je odbio Novakov zahtev da se polije teren jer je šljaka bila previše klizava, prošao u finale, gde će, ne sumnjamo, u današnjem finalu razbiti zemljaka Ferera.

Napustio Pariz motivisaniji nego ikad: Novak Đoković

Napustio Pariz motivisaniji nego ikad: Novak Đoković | Foto: FoNet

Ako je Novaku Đokoviću za utehu, odigrao je jedan od najboljih mečeva u karijeri na šljaci, a sledi priprema za London i Vimbldon, gde će priča biti potpuno drugačija jer će se igrati na travi, a zna se ko je tu gazda, jer u 20 međusobnih okršaja ima 13 pobeda.


Neće se provući na travi Vimbldona: Rafael Nadal

Neće se provući na travi Vimbldona: Rafael Nadal | Foto: AP

- Nadam se da ću iskoristiti naredni period da se oporavim fizički i mentalno, dobijem inspiraciju i odigram najbolje što umem na Vimbldonu. Što se tiče Pariza, Rafi svaka čast, ali recimo da je teren bio previše klizav, a organizatori su ne znam iz kog razloga odbili da ga poliju vodom. Pogrešili su, ali šta da radim - rekao je Nole.


Đoković je ove sezone uzeo tri trofeja, Nadal šest, međutim, ne treba zaboraviti da je sezona turnira na šljaci gotova i da počinje da se igra na podlogama koje daleko više odgovaraju Novaku nego Špancu, tako da će se tek tada videti u kakvoj je formi nekrunisani kralj šljake.

Srpski teniser nije bio zadovoljan deljenjem pravde sudije Paskala

Srpski teniser nije bio zadovoljan deljenjem pravde sudije Paskala | Foto: AP

- Ne znam u kom pravcu bi meč krenuo da sam dobio onaj poen na mreži. U 99,9 odsto slučajeva takve situacije rešavam u svoju korist, ali ovog puta je bilo drugačije. Šta da radim, nije kraj sveta, idem dalje - rekao je Đoković.

Poslednji komentari
  • axa Vreme: 09.06.2013 10:53h

    Daj, prestani vise da se pravdas. kako to da se nadal nije zalio??? prihvati vec jednom da si izgubio zato sto je nadal bolji, a ne zato sto je m pdologa bila klizava..m ovo m ono..i malo re raspitaj za pravila u tenisu. ako si vec br.1 bilo bi u redu da znas sva pravila, kao sto to zna nadal. cim si ti napravio onaj prekrsaj, odmah je pokazao da si zeznuo stvari..samo si se ti pravio mutav kao da ne znas o cemu se radi.

  • Majkl Vreme: 10.06.2013 00:55h

    Oduvće ga kao što ga je oduvao u Parizu, takve greške prave samo početnici, stalno priča Nole, kako je u formi, samo ga netreba gledati prva dva seta jer sa bilo kim da igra prvi je izgubljen,a kasnije šta bude! Gde bi Nole bio da Rafa nije bio odsutan sedam meseci?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP