Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

MONIKA SELEŠ:

Nole, čekam te na crti!

Autor: V. Nestorović | 11.02.2014 - 12:17:00h | Komentara: 0

Kakav bi to teniski spektakl bio kada bi se s jedne strane mreže našao Novak Đoković sa šest grend slem titula u džepu, a s druge legendarna Monika Seleš, koja je tokom karijere osvojila devet.

Novak Đoković

Novak Đoković: Monika prihvatila njegov poziv  | Foto: A. Dimitrijević

Izgleda da je poziv koji je Nole pre godinu dana uputio nekadašnjoj šampionki da odigraju egzibicioni meč napokon došao i do Male Mo, koja je potvrdila da je spremna da podrži ovu ideju jer bi sav prikupljeni novac išao u humanitarne svrhe.

- To je sjajna ideja i spremna sam da odigramo meč, mada sam sigurna da bi rezultat bio 6:0, 6:0 za njega, a ja bih bila presrećna ako bih osvojila jedan poen. Šalu na stranu, trebalo bi da igramo u humanitarne svrhe, a eto, meč može da bude u Novom Sadu ili Beogradu - poručila je Selešova.

Legenda „belog sporta“: Monika Seleš

Legenda „belog sporta“: Monika Seleš | Foto: Reuters

Nema sumnje da bi „Kombank arena“ bila prepuna za pomenuti meč jer nema sumnje da bi Novak usmerio svetsku tenisku pažnju na srpsku prestonicu jer bi pored Monike Seleš u Beogradu mogli da se pojave još neki njegovi prijatelji, kao što su Rafael Nadal, Endi Mari, Serena Vilijams...

Što se tiče Monike Seleš, ona je prilikom razgovora za „Mađar so“ još jednom istakla koliko ju je obradovao mural koji je dobila u Novom Sadu.

- To je fantastično i dobar je primer kako karijeru možete da započnete bilo gde, pa čak i na zidiću vaše zgrade. U to vreme, u Jugoslaviji tenis i nije bio previše popularan među devojčicama. Sećam se da sam jutra pre odlaska u školu provodila tu lupajući lopticom u zid - prisetila se Monika.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP