Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ŠAMPION ŠAMPIONSKI

Nole do sada skupio 460.000 evra za pomoć Srbiji!

Autor: A. O. | 19.05.2014 - 17:35:00h | Komentara: 3

Fondacija "Novak Đoković", na čelu sa predsednikom i osnivačem, prikuplja značajna sredstva za ugrožene u katastrofalnim poplavama u Srbiji i trudi se da pomogne svom narodu.

Novak Đoković i Nenad Zimonjić

Novak Đoković i Nenad Zimonjić

 Naš najbolji teniser je, tako, dan posle osvojene titule u Rimu odlučio da donira sav osvojeni novac sa ovog takmičenja za ugrožene u katastrofalnim poplavama u Srbiji i na taj način pomogne svom narodu. Reč je o sumi od 500.000 dolara, koliko je Đoković zaradio na turniru u Italiji, nakon što se oduzme porez na ukupnu nagradu.

U isto vreme, Fondacija "Novak Đoković" je preko Pay Pal računa u poslednja tri dana skupila 100.000 dolara, koji će, baš kao i lična sredstva našeg tenisera, biti upotrebljena za pomoć u sanaciji vrtića i škola širom Srbije koje su pretrpele oštećenja zbog katastrofalnih poplava. 
Međutim, taj iznos nije konačan jer se cifra koju prikuplja NDF povećava iz dana u dan, i to zahvaljujući ljudima velikog srca širom sveta i Srbije koji šalju svoje donacije. Akcija još traje, i ovo je tek početak onog što će Fondacija učiniti za one kojima je to najpotrebnije.
Poslednji komentari
  • svasta Vreme: 20.05.2014 02:33h

    Postovanje Novaku za sve uspehe, ali ovo sa fondovima je poligon za manipulacije. A i cudna je donacija, u svoj fond. Smesno. U taj isti fond su mu propadnici svetskog dzet seta uplatili skoro 12 miliona dolara na tri humanitarne veceri, a on to navodno koristi za skole i vrtice. Najveca donacija koju je taj fond dao skolama je 50 000 dinara, pa vi racunajte. Sve je ovo demagogija, prava pomoc je da se tim ljudima da sta im treba.. To bi bilo lepo, a ovo silno razbacivanje ciframa po medijima je degutantno.

  • mima Vreme: 20.05.2014 08:18h

    nole samo nedaj to ovim parazitiuma iz vlade,jer ce to oni odma u svoje djepove.nego ako je ikako moguce nadji nekog pouzdanog da to pravicno podeli !

  • aha Vreme: 20.05.2014 13:18h

    Donirao pare u svoj fond...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP