Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ĐOKOVIĆ POTVRDIO DA JE MILJENIK MNOGIH FILMSKIH ZVEZDA

Nole grabi ka Holivudu!

Autor: M. Zdravković | 01.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Novak Đoković ne samo da je veliki car na teniskom terenu već i van njega, a tome u prilog svedoči i informacija da će 8. jula, dan po završetku Vimbldona, u Londonu zajedno sa poznatim svetskim facama organizovati dobrotvornu večeru, čiji je cilj prikupljanje novca za decu Srbije.

Đoković će 8. jula u Londonu organizovati dobrotvornu večeru za  decu Srbije

Đoković će 8. jula u Londonu organizovati dobrotvornu večeru za decu Srbije | Foto: FoNet / EPA

Gala događaju, koji će biti održan u Redhausu u severnom Londonu, prisustvovaće mnogobrojne ugledne ličnosti, među kojima je i vojvotkinja od Jorka i globalni ambasador Fondacije, Sara Ferguson, ali i holivudske zvezde Goldi Hon i Kejti Hadson, pa top-model Naomi Kembel...

Stari znanci: Robert de Niro  je osvedočeni navijač  Novaka Đokovića

Stari znanci: Robert de Niro je osvedočeni navijač Novaka Đokovića | Foto: AP

Gledali ga De Niro, Daglas,
Šon Koneri...


Novak Đoković je poznat i po tome što na svoje meče redovno privlači poznate holivudske legende poput Roberta De Nira, Majkla Daglasa, Aleka Boldvina, Bena Stilera...
Na njegov meč US opena prošle godine stigli su legendarni Šon Koneri i Ser Aleks Ferguson.

Novak se, izgleda, navikao na visoko društvo, pa se prethodnih dana, u pauzama između mečeva na Vimbldonu, na „tviteru“ družio sa još nekim poznatim svetskim facama. Startovao ga je i glumac Dolf Lundgren, legendarni Ivan Drago iz “Rokija”, koji ga je upitao - na šta prvo pomisliš kada se probudiš ujutru?

- Kada se probudim ujutru i ugledam svoju verenicu Jelenu, shvatim da imam fantastičnu osobu pored sebe. Takođe sam vrlo ponosan što imam prelepu porodicu i mnogo ljudi širom planete koji me podržavaju. Volim ovaj sport. Onda obujem patike, uzmem reket i dajem sve od sebe, a moj ratnički duh, kao onaj koji ste imali ti i Silvester Stalone u “Rokiju”, to je ono što me insipriše - odgovorio je Đoković.

Očekujemo i da  Šon Koneri  „calne“ neku lovu

Očekujemo i da Šon Koneri „calne“ neku lovu | Foto: Reuters


U priču se, zatim, umešao i Majkl Kerik, vezista Mančester junajteda, koga je zanimalo u čemu je tajna Novakove konstantnosti u formi i kako je uvek Srbin tako dobro fizički i psihički pripremljen. Naravno, Đoković nije skrivao recept, pogotovo ne od klupskog druga našeg Nemanje Vidića.

Alek Boldvin se uvek zabavlja  kad dođe da gleda Novaka

Alek Boldvin se uvek zabavlja kad dođe da gleda Novaka | Foto: Reuters


- Važno je za sportistu da vodi računa o svom telu, da se dobro odmara, da spava dosta časova, u mom slučaju i da jede namirnice bez glutena. Takođe, naučio sam da razvijem posebnu mentalnu tehniku. Pozdrav celom Junajtedu, posebno mom zemljaku Nemanji Vidiću - poručio je Nole.

Kevin Spejsi

Kevin Spejsi | Foto: FoNet - AP


I legendarni Kevin Spejsi je imao pitanje za Noleta, a uputio ga je kao ozbiljan teniski fan, što i jeste: „Ako dođeš do finala Vimbldona, protiv Endija Marija, da li imaš istu tehniku da ostaneš koncentrisan tokom celog meča?“

Dolf  Lundgren

Dolf Lundgren | Foto: AP


- Dobro pitanje zaista... Vrlo je važno u datom trenutku biti usredsređen, jer samo tada možete da utičete na to što se događa i što može da se dogodi na terenu. Može da vam ponestane koncentracije, ali morate da budete 100 odsto fokusirani u momentu da biste napravili veliki rezultat. Kevine, nadam se da ću te uskoro videti i uživo na mečevima i da ćeš uživati u mom i Endijevom duelu, a voleo bih i da ti i ja udarimo neku lopticu na terenu - odgovorio je Nole.

Eto, kada završi s tenisom, Nole verovatno neće imati problem da se otisne i u Holivud, s obzirom na to da se velikom broju poznatih svetskih faca sviđa ne samo njegovo udaranje žute loptice već kompletna Srbinova ličnost.

Danas čeka Hasa!


Najboljeg tenisera sveta danas očekuje meč osminefinala Vimbldona, a rival će mu biti Nemac Tomi Has. Predviđeno je da okršaj počne od 18 časova, ali naravno da satnica zavisi i od toga da li će danas u Londonu padati kiša ili ne.

Poslednji komentari
  • nina Vreme: 01.07.2013 08:06h

    e moj nole,ako to sam ne urucis,to ce ova banda na vlasti da podeli i strpa u svoje djepove !

  • Prolup Vreme: 03.07.2013 22:15h

    jos mu samo fali da zaplovi u holivudske vode! Tek tada necemo ostati zivi od njega!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP