Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

SLAVNI VIL FAREL SAVETOVAO SRPSKOG TENISERA:

Nole, hidriraj se uz vodku i tekilu!

Autor: M. Zdravković | 06.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Odmah posle Njujorka Novak Đoković je skoknuo i do Kalifornije kako bi se još malo zabavio sa poznatim facama pred start Indijan Velsa.

Nole i Vil Farel tokom  egzibicije u Kaliforniji

Nole i Vil Farel tokom egzibicije u Kaliforniji

Ovoga puta drugi teniser sveta je uživao u egzibiciji u tandemu sa poznatim komičarem Vilom Farelom, a rivali su im bili dvostruki oskarovac Kevin Spejsi i Švajcarac Stanislas Vavrinka.

Nole je iznenadio publiku odlukom da na glavu stavi crvenu kovrdžavu periku, kako bi bar malo podsetio na svog poznatog partnera, a zanimljivo je da su obojica nosili na nogama crveno-bele čarape. Čak su na trenutke pokazivali i trbušnjake, odnosno mišiće koji kod Farela zbog godina nisu više preterano razvijeni, a sve to na veliko oduševljenje publike. Čuveni komičar nije mogao, a da ne nasmeje publiku, posebno Đokovića, kome je udelio i jedan praktičan savet.

Konobar,  daj to pivce:  Novi šou  Đokovića

Konobar, daj to pivce: Novi šou Đokovića


- Vodi računa da se uvek dobro hidriraš. OK? To je dobro. Recimo, ja to činim tako što pijem mnogo „Heradura“ tekile, ali i „Finlandia“ vodku - poručio je Farel našem teniseru.

Đoković je ponovo pokazao da ume jako dobro da se zeza, pa je manifestacija u La Kinti, pustinjskom odmaralištu u Kaliforniji, potpuno opravdala očekivanja i prikupila solidnu svotu sredstava za fondaciju koja se bavi borbom protiv raka.

Ko ima bolji trbuh, a ko trbušnjake?

Ko ima bolji trbuh, a ko trbušnjake?

 
Spomenimo i to da se osim Novaka Đokovića na ovoj egzibiciji pojavila i Ana Ivanović, koja je odigrala revijalni meč sa Danijelom Hantuhovom.

Đoković kreće od drugog kola!


Novak Đoković je imao povoljan žreb za Indijan Vels, pošto će u prvom kolu biti slobodan, dok će borbu za trofej početi od drugog kola i duela sa boljim iz meča Viktora Haneskua i jednog od kvalifikanata.
U borbi za završnicu turnira Đoković bi do četvrtfinala mogao u duele sa Ivanom Dodigom, Tomijem Robredom ili Marinom Čilićem, dok su projektovani protivnici u četvrtfinalu Huan Martin del Potro ili Žo Vilfred Conga. Dobra stvar je to što se Rafael Nadal, Stanislas Vavrinka i Rodžer Federer nalaze u drugom delu žreba, pa bi Đoković mogao da se sastane sa jednim od njih trojice tek u finalu. Pre toga, Srbina bi verovatno čekao polufinalni duel sa Tomašom Berdihom.


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP