Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ĐOKOVIĆ I IZ PARIZA PREDVODI HUMANITARNU AKCIJU

Nole i društvo za decu sa Balkana!

Autor: V. Nestorović | 25.05.2014 - 08:45:00h | Komentara: 0

Tradiocionalni „Dečji dan“ na Rolan Garosu bio je posvećen deci iz Srbije, BiH i Hrvatske, odnosno najmlađima koji su pogođeni poplavama koje su opustošile ove tri zemlje. Novak Đoković je, naravno, bio jedan od glavnih promotera akcije u kojoj su prikupljana novčana sredstva za obnavljanje vrtića u našoj zemlji.

Podrška iz Pariza

Podrška iz Pariza

„Preko fondacije ‚Novak Đoković‘ možete da uplatite donacije kako bi se izgradili i obnovili vrtići u Srbiji. Na sajtu možete i jasno videti kako da pošaljete pomož BiH i Hrvatskoj. Hvala svim dobrim ljudima“, obratio se Nole putem društvenih mreža neposredno pre početka spektakla.


Iako je bilo predviđeno da odigra i meč sa teniserom iz BiH Damirom Džumhurom, to juče nije bilo moguće zbog jake kiše koja je u tom trenutku pljuštala u Parizu, ali i pod kišobranima, Nole, Ivanišević, Janković, Monfis i svi ostali potrudili su se da zajedno sa čuvenim Bobom Sinklerom animiraju što više ljudi kako bi se uključili u akciju prikupljanja humanitarne pomoći i novčanih sredstava koja će biti namenjena deci iz Srbije, BiH i Hrvatske.

Jovana otvara Rolan Garos!


Prva na terenu Rolan Garosa od srpskih predstavnika naći će se Jovana Jakšić. Ona će danas (11) odmeriti snage sa Slovakinjom Danijelom Hantukovom na terenu broj jedan. Prvog dana takmičenja, na terenima naći će se i Švajcarac Rodžer Federer, kao i branilac trofeja, prva teniserka sveta Serena Vilijams. Srbija će imati četiri predstavnice na turniru u Francuskoj.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP