Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

BOGDAN OBRADOVIĆ O NOVIM PRAVILIMA PRED AUSTRALIJEN OPEN

Nole jači i od ATP!

Autor: V. Nestorović | 10.01.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

U Melburnu svi željno čekaju da vide kako će se Novak Đoković privići na novo ATP pravilo u vezi s dozvoljenim vremenom tapkanja loptice pred serviranje.

Brani krunu u Melburnu: Novak  Đoković

Brani krunu u Melburnu: Novak Đoković | Foto: FoNet

Nole je poznat po tome da zajedno sa Rafom Nadalom spada u red igrača koji se najduže koncentrišu pred serviranje, a prethodnih dana sudije su već kažnjavali igrače na turnirima u Oklandu i Brizbejnu jer su probijali određeni vremenski limit od 20 sekundi za koncentraciju. Prema rečima selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdana Obradovića, u pitanju je još jedno suludo ATP pravilo, na koje će se najbolji svetski teniser bez problema privići.


- To pravilo može da napravi problem Novaku, ali i drugim igračima, međutim, uveren sam da će se svi oni privići na to tokom vremena. Jednostavno, neće imati izbora, iako je to po meni suludo pravilo. Nekim teniserima smeta, drugima ne kada se Novak koncentriše, pa ćemo sada videti šta će biti u Melburnu - smatra Obradović.

Proteklih dana u Australiji vladaju velike vrućine, sa temperaturama većim od 50 stepeni, zbog čega zemljom besne veliki požari, a kako će to uticati na igrače u Melburnu, Obradović kaže:

Bogdan Obradović

Bogdan Obradović


- Užasno je teško igrati u takvim uslovima. Bio sam nekoliko puta u Australiji i samo dok posmatrate meč na takvim temperaturama dođe vam da prokuvate. Neće im biti nimalo lako - kaže Obradović.
Poslednji komentari
  • Slavica Vreme: 10.01.2013 08:55h

    Ovo staro/novo ATP pravilo vise ce smetati Rafi i Mareju, a ne Noletu.Svet nikako da se pomiri sa cinjenicom da Noletu svi gledaju ledja.Tapkanje lopticom je Nole odavno korigovao ,pa se ja ne bih brinula za Noleta, a neka se zabrine gospoda koja jedino vidi Noletovo tapkanje a ne i navike ostalih igraca koje i te kako trose vreme .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP