Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

VESTI IZ PEKINGA

Nole je zec, Jelena bivo, biće to skladan brak!

Autor: V. Nestorović | 28.09.2013 - 20:04:00h | Komentara: 0

Novak Đoković je zapalio Peking. Nakon što je sleteo u Kinu, najbolji svetski teniser je na aerodromu dočekan od strane mnogobrojnih fanova, koji su mu ovom prilikom čestitali i na veridbi sa Jelenom Ristić. Pali su tu i zagrljaji, poljupci, čestitke, poruke u obliku srca, onako iz duše...

Jelena i Novak

Jelena i Novak | Foto: Andrew H. Walker

 “Vau, kakav doček mojih fanova u Kini! Posle toliko sati u avionu, zbunio sam se kada sam izašao napolje i video toliko ljudi. Kao da sam došao kući”, napisao je na Fejsbuku Nole.

Na teniskoj  egzibiciji u Pekingu  je imao i ulogu  paparaca: Novak  Đoković

Na teniskoj egzibiciji u Pekingu je imao i ulogu paparaca: Novak Đoković | Foto: Reuters

 Noletovi fanovi su oduševljeni što se njihov idol odlučio na ovakav korak, a ako je verovati kineskom horoskopu, Nole (zec - emotivan, društvena popularnost, šarm...) i Jelena (bivo - sposoban vođa, neumoran radnik, nepromenjivost stavova...) imaće skladan brak, jer iako su ova dva znaka u poslovnom svetu previše različita, ljubavni savez između ovo dvoje garantuje sjajan zajednički život. 

Sedeo u  sudijskoj stolici

Sedeo u sudijskoj stolici | Foto: Reuters

 U međuvremenu, Đokovića prvo očekuje egizibicioni meč sa Kineskinjom Na Li (kasno sinoć po našem vremenu), a onda će morati da se koncentriše na odbranu titule u Pekingu. Podsećanja radi, Nole će morati četvrti uzastopni put da osvoji titulu u Pekingu ukoliko želi da ostane na čelu ATP liste, ali čak i ako mu to pođe za rukom, na čelu će ga smeniti Rafael Nadal u slučaju da dođe do finala. Bilo bi pravo čudo da Španca neko eliminiše pre završnice turnira, s obzirom na to kako igra ove sezone, a nakon Pekinga Novak će braniti i titulu u Šangaju. Nekoliko hiljada kilometara dalje, u Srbiji, Jelena nastavlja s humanitarnim radom, tako da buduća gospođa Đoković za par dana dolazi u Beograd, odakle će se uputiti na Kopaonik, gde će biti organizovana “Drugarijada”, koja će okupiti mališane iz Ljiga, Raške, Knića...

Na Li i Nole pred  džinovskom tortom

Na Li i Nole pred džinovskom tortom | Foto: Reuters

Misterija Jeleninog prstena

O veridbi Novaka Đokovića i Jelene Ristić i dalje priča ceo svet.
Novinari “Dejli mejla” su prvi uslikali poznati par dan posle njihove veridbe i na Jecinoj ruci uočili novi prsten oko koga se polemiše da li je verenički.
Za mnoge je sporno to što ga Jelena nosi na levoj ruci...
Misteriju Jeleninog prstena za “Alo!” je pokušao da razreši jedan od vlasnika beogradske agencije koja se bavi organizacijom svadbenih veselja.
- Kod Srba ne postoji striktno pravilo na kojoj ruci bi trebalo da se nosi verenički prsten. Realno, a to govorim iz iskustva, moji klijenti nose prstenje - vereničko, pa čak i burme, na onoj ruci na kojoj im odgovara. I mislim da to nema veze sa pravoslavljem ili nekim sličnim stvarima. Evo, ja nosim burmu na levoj ruci iako većina nosi na desnoj. Sve je stvar ličnog izbora - ljubazno nam je objasnio gospodin iz organizacije vereničkih i svadbenih slavlja.

Obožavateljke  u delirijumu

Obožavateljke u delirijumu | Foto: Reuters

Tito? Valter? Ma Nole je car!

Definitivno, Nole je pomutio slavu i Titu i Bati Živojinoviću u Kini.
Đoković je publici u Pekingu priredio spektakularan šou, gde je zajedno sa Na Li odigrao egzibicioni meč „Sudar polova“(Kineskinja slavila sa 3:2), koji je imao i humanitarni karakter. Prikupljen novac će biti uplaćen novac u omladinski teniski program Kine.
Novak je na terenu bio zabavljač, teniser, ali i sudija, fotoreporter...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP