Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

NAJBOLJI SVETSKI TENISER DANAS (15) OVERAVA TITULU

Nole, još Berdih i ćao!

Autor: V. Nestorović | 14.11.2014 - 08:02:00h | Komentara: 0

Novak Đoković je najbolje sačuvao za kraj! Srpski teniser nema milosti u Londonu, i sada ga samo još jedna pobeda deli od toga da obezbedi prvo mesto na ATP listi. Naime, nakon dve ubedljive pobede protiv Čilića i Vavrinka, kada su pojedini gledaoci tražili i da im vrate pare za karte jer su mečevi trajali suviše kratko, Đokoviću će danas (15) u duelu sa Berdihom biti potrebna samo dva gema da prođe u polufinale.

Uteruje strah u kosti protivnicima: Novak Đoković

Uteruje strah u kosti protivnicima: Novak Đoković | Foto: Profimedia

Tako da, čak i iako ne pobedi Čeha, imaće popravni u polufinalu za potvrđivanje statusa najboljeg tenisera na svetu u 2015. godini, mada mu je u finišu sezone Federer opasno pripretio. Švajcarac koji je sinoć održao čas tenisa Endi Mariju, deklasiravši ga rezultatom 6:0, 6:1, jedino Novaka može da skine sa trona u slučaju da pobedi sve do kraja u Londonu i maksimalnog učinka u finalu Dejvis kupa, a pod uslovom da srpski igrač izgubi i od Berdiha, i u polufinalu završnog mastersa na Ostrvu.

- Nije mi potrebno da mi neko kaže da moram da pobedim, već to znam. To i pokušavam da uradim, zato sam i došao ovde. Želim da pobedim u svakom meču koji igram i takav pristup ću imati u petak - rekao je Đoković.
Očigledno da su svi strahovi da će Nole gurnuti tenis u drugi plan nakon rođenja sina Stefana bili neopravdani, pa se tako čini da aktuelni broj jedan nikada bolje nije igrao, prosto samlevši Čilića i Vavrinku u prva dva meča u Londonu. Samo neka tako nastavi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP