Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ĐOKOVIĆ DANAS STARTUJE NA ROLAN GAROSU

Nole pali motore!

Autor: V. Nestorović | 26.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Vežite se, Novak Đoković poleće u osvajanje Rolan Garosa! Svetski broj jedan danas (oko 15 časova) trebalo bi da odmeri snage sa Fincem Nieminenom, u meču gde niko ne sumnja da će srpski teniser trijumfovati.

Vreme je za  parisku šljaku:  Novak  Đoković

Vreme je za parisku šljaku: Novak Đoković | Foto: Profimedia

Istovremeno, srpski teniser je započeo 148 nedelju na vrhu ATP liste, a u kakvom ritmu igra ove godine, njegova vladavina će potrajati još dugo.
Prema rečima Ane Ivanović, koja je 2008. osvojila Rolan Garos, Novak ne sme razmišljati o eventualnom četvrtfinalu sa Nadalom, ili borbi za trofej, nego mora ići iz meča u meč.


Četvoro Srba danas na mreži


Trećeg takmičarskog dana na Rolan Garosu, danas će na pariskoj šljaci nastupiti četvoro srpskih predstavnika, uključujući i najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića. Nole će se sastati sa Nieminenom (15), a u isto vreme Jelena Janković će igrati sa Bugarkom Karatančevom. Lajović sa Hiraldom, odnosno Zimonjić sa Matkovskim takmičiće se u dublu.

- Moraš biti spreman da će ovde svaki meč biti težak i velika borba. To je jedini put. Daleko od toga da bi mogla baš neki veliki savet da udelim Novaku, pre će biti da on meni može mnogo više da pomogne - rekla je Ana, koju u 2. kolu očekuje Japanka Misai Doi.

Belgijanac David Gofan, takođe jedan od igrača na koje treba obratiti pažnju u Parizu, smatra da Đokovićeva prevelika želja da osvoji Rolan Garos može previše da ga stegne.

- Trenutno je pun samopouzdanja, ali daleko od toga da će Rafa tek tako prepustiti trofej na turniru koji je dosad devet puta osvajao. Ako mene pitate, problem je mentalne prirode, Đoković apsolutno želi da osvoji ovaj turnir i možda ga to čini malo stegnutim. Smatram da je Novak ove godine favorit, ali videćemo šta će se desiti - rekao je Gofan za B92.

Uplašio se  obožavatelja: Rodžer Federer

Uplašio se obožavatelja: Rodžer Federer | Foto: Profimedia

Federer: Klinci ne smeju da uleću!


Rodžer Federer je navukao na sebe bes obožavatelja jer je pre dva dana odbio da se slika sa tinejdžerom koji je uleteo na teren kako bi napravio selfi sa Švajcarcem.
- To nije bilo dete od pet godina, i takve stvari ne bi smele da se događaju. Obezbeđenje mora da zna šta je njihov posao, nije dovoljno stajati sa strane u odelu i kravati. Organizatori su mi se se izvnili, ali bih voleo da se ovakve stvari više ne ponavljaju - rekao je Federer.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP