Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

NESHVATLJIV GAF VODITELJA FRANCUSKE TELEVIZIJE

Nole, plašiš li se zalutalih metaka?!

Autor: P. Vuković | 27.10.2013 - 07:15:00h | Komentara: 4

Novak Đoković doživeo je neprijatnost prilikom gostovanja na francuskoj televiziji kada mu je jedan od voditelja postavio pitanje da li se plaši zalutalih metaka?!

Nije naseo na provokaciju: Novak Đoković

Nije naseo na provokaciju: Novak Đoković | Foto: Reuters

Najbolji srpski teniser ovih dana boravi u Parizu i čeka start pretposlednjeg turnira u godini, što su na Televiziji „Kanal plus“ iskoristili i pozvali ga u emisiju „Grand žurnal“. Naš as se ljubazno odazvao pozivu i došao u studio, ne sluteći kakvo će biti jedno od pitanja.


Idiot: Antoan Kune

Idiot: Antoan Kune

Sve je teklo normalnim tokom, bilo je baš veselo, čak je Đoković želeo da ispoštuje domaćina pošto je pričao na francuskom, a onda, u 16. minutu emisije, kao iz vedra neba, voditelj Antoan Kune je upitao Noleta:


Đoković je zadivio publiku u studiju

Đoković je zadivio publiku u studiju

- Ti si srpski teniser, ne bojiš se zalutalih metaka?!
U tom trenutku na Noletovom licu jasno se mogla videti neprijatnost, iako se ubrzo nakon toga nasmejao i prešao preko toga.


Novak je impresionirao i goste

Novak je impresionirao i goste

Međutim, publika u studiju je rekla svoje i izviždala voditelja. Nakon toga reagovali su i brojni tviteraši, koji su na društvenoj mreži oštro kritikovali Kunea, a francuski i belgijski mediji su se takođe bavili ovim detaljem. Tako je poznati belgijski portal „7 sur 7“ doveo pitanje u kontekst NATO bombardovanja Beograda i rata na Kosovu i Metohiji, konstatujući da je šala francuskog voditelja bila vrlo neumesna.

MTV zvezde: Nole i Jeca

MTV zvezde: Nole i Jeca

Nole i Jelena vole MTV


Novak Đoković i Jelena Ristić uradili su promotivni video-spot za MTV. U jednominutnom snimku Nole i njegova lepša polovina su pozdravili prvo na engleskom, a onda i na srpskom sve gledaoce.
- Ja sam samo jedan običan teniser koji mlatara reketom, a ovde je vrlo lepa dama koja se zove Jelena. Pozdravljamo, pratimo i gledamo MTV, koji je jedan od naših omiljenih kanala - rekao je Nole.

Novak Đoković

Novak Đoković

Težak žreb za Đokovića


Đoković će biti jedini srpski predstavnik u singlu na mastersu u Parizu, koji počinje u ponedeljak. Đoković će pokušati da eventualnim trijumfom u Gradu svetlosti povrati prvo mesto na svetu, ali će imati težak put do finala. Prvo ga čeka duel sa domaćim teniserom Benoom Perom ili kvalifikantom, u četvrtfinalu verovatno sa Stanislasom Vavrinkom, a u polufinalu bi mogao na Huana Martina del Potra ili Rodžera Federera. Nadal je u drugoj polovini žreba.

Poslednji komentari
  • Zeljana Vreme: 27.10.2013 08:04h

    Gledala sam tu emisiju posto zivim u francusku , losa sala voditelja je bila jako neprijatna , morate ipak znati ipak sta je taj voditelj za kraj intervijua pitao noleta : Posto ste srbin , dali se plasite zalutale loptice ? A na francuskom jeziku lopta ili loptica se isto koristi za rec " metak " .

  • Kiza Vreme: 27.10.2013 08:06h

    Zasto mi pretite? Tako bi trebao da glasi odgovor Noleta da se setio i brzo odgovorio ovom nevaspitanom voditelju.

  • sanjica Vreme: 27.10.2013 16:47h

    @Zeljana, svi u studiju kojima je maternji jezik Francuski su razumeli kako treba i zato su i zvizdali. Sta ti sada tu pametujes i pravis se francuz veci od francuza???

  • alex Vreme: 27.10.2013 20:04h

    Bog sve gleda ,Francuska je najveca muslimanska zemljau Evropi, cela francuska se plasi zalutalih metaka koih ima svaki dan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP