Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

POSLE PORAZA OTIŠAO NA ODMOR

Nole pokazao mišiće na Ibici

Autor: B. Radulović | 11.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Slavni srpski teniser Novak Đoković, koji je u nedelju izgubio u završnici finala Rolan Garosa od Rafaela Nadala, već u ponedeljak se obreo na plažama Ibice. Očigledno da poraz nije uticao na Noleta, koji je svojom apolonskom građom, trbušnjacima i vedrim duhom plenio poglede pristutnih.

Novak Đoković

Novak Đoković / Foto: Splash

On je bez verenice Jelene Ristić, sa kojom će uskoro stati na ludi kamen, doputovao u čuveno špansko letovalište, sa nekoliko drugara, a u letnjoj avanturi pridružio mu se i kolega Viktor Troicki.


Nole je čitav dan proveo na ležaljkama egzotične Blu Marlin plaže, na kojoj odseda svetski džet-set, gde su ga paparaci i uslikali. Poput pravog dečaka, on je plivao čitav dan, skakao u vodu sa obližnjeg mostića i uživao u hrani i piću sa prijateljima. Njegova atletska građa i mišići privukli su poglede mnogih pripadnica lepšeg pola koje su se obrele u ovom luksuznom odmaralištu, ali je Novak ipak svoje vreme posvetio drugovima sa kojima je uživao.

U hotelu se sreo sa  srpskim fudbalerima...

U hotelu se sreo sa srpskim fudbalerima...


Inače, On je odseo u „Ibica gran hotelu“, gde se susreo sa srpskim fudbalerima Danijelom Aleksićem, koji trenutno igra u Nemačkoj, i Slobodanom Medojevićem, koji brani boje Francuskog kluba. Fudbaleri su slučajno naleteli na Noleta dok su kretali na večeru jer su odseli u istom hotelu, nakon čega su se pozdravili i popili piće.
Kako saznajemo, Đoković će napuniti baterije nekoliko dana na Ibici, dok je organizaciju svadbe, čiji se datum još uvek drži u tajnosti, prepustio Jeleni. Ono što je sigurno - Novak je nabacio boju na svoje telo, s obzirom na to da je iznajmio nekoliko ležaljki na plaži ispred samog hotela na koje dolazi od ranog jutra. Kao i uvek, on je nasmejan i potpuno opušten, što nije tipično za svetski poznate face, zbog čega ga i na ovom egzotičnom mestu svi vole, prilaze i udeljuju komplimente.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP