Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

NOVAK SE PRE TAČNO GODINU DANA OŽENIO NA SVETOM STEFANU

Nole poklanja finale Jeleni za godišnjicu!

Autor: Ekipa Alo! | 10.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Novak Đoković za danas ima jednostavan plan. Pod jedan, razbiti Gaskea u polufinalu Vimbldona, ako je moguće u tri seta, pod dva kupiti poklon za suprugu Jelenu i pod tri izvesti je na romantičnu večeru kako bi proslavili prvu godišnjicu braka. Pre tačno godinu dana, najpoznatiji srpski par krunisao je vezu brakom na Svetom Stefanu i od tada se svašta izdešavalo u njihovim životima.

Novak protiv  Gaskea  ima skor  od 11:1

Novak protiv Gaskea ima skor od 11:1 | Foto: Tanjug

Ono što je najvažnije, dobili su sina Stefana i, prema rečima najboljeg tenisera planete, beli sport mu od tada više nije prioritet, mada kako igra, još dugo vremena ga niko neće moći ugroziti na tronu.


- Najveći prioritet u životu mi je da provedem što više vremena sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom. Tenis i dalje jeste jedan od najvećih prioriteta, ali sada se stvari menjaju nabolje. Imam dete i igram za njega. Trudiću se da ostanem što duže u teniskom vrhu i da se borim za grend slem trofeje - pričao je Đoković.

Kraljevska podrška: Princ Vilijam i Kejt

Kraljevska podrška: Princ Vilijam i Kejt


U prethodnih godinu dana Nole se dodatno učvrstio na mestu broj jedan (pre stupanja u brak bio je broj 1 sa 460 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, tada Nadala, a sada ima preko 4.000 u odnosu na Federera), osvojio je usput i sedam turnira.

10. jul 2014. Sveti Stefan

10. jul 2014. Sveti Stefan

 
Sada, pred današnji duel (14 časova) u polufinalu Vimbldona sa Gaskeom (11:1 u pobedama) i proslavu prve godišnjice braka, poraz nije opcija za Đokovića.

- Nadam se da ću biti najbolji sada u finišu turnira. Želim ponovo da osvojim Vimbldon, to svi znaju - kratko je poručio Novak, koji je u četvrtfinalu zabeležio 50. pobedu u karijeri na prestižnom grend slemu.
Da je Nole najbliži peharu u Londonu, smatra i trener Endija Marija Jonas Bjorkman.

10. jul 2015. London

10. jul 2015. London

 
- I dalje verujem da je Đoković glavni favorit na Vimbldonu. Igra odlično od početka sezone i ima tu prednost što je šampion. Ali, iza njega su izjednačeni Endi i Federer - rekao je Bjorkman.

Mari favorit protiv Federera

Endi Mari bi ponovo mogao da izazove histeriju na Ostrvu ukoliko se plasira u finale Vimbldona. Na tom putu ga čeka Rodžer Federer, s kojim će danas odmeriti snage u polufinalu, a sudeći prema britanskim bukmejkerima, Endi je favorit (1.73 kvota na pobedu) u odnosu na Švajcarca (2.10).

Poslednji komentari
  • razbitis Vreme: 10.07.2015 11:16h

    E jadni Gaske kad ga Nole razbije. Nadam se da ce biti spremna neka kola hitne pomoci da nesretnika hitro preveze do bolnice na krpljenje

  • mili Vreme: 10.07.2015 11:29h

    To što ćeš pokloniti Jeleni , ne znam , Ali aj ZAIGRAJ da se malo Srbija nasmeši , Šta nam rade baš ti ENGLEZI. Molim Te svojom igrom napiši (novu rezoluciju) Čoveče Srbija Te obožava. JURNI samo kako Ti to znaš. hoću da plačem ALI od sreće.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP