Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ĐOKOVIĆ ULIVA NAJVIŠE POVERENJA GORANU IVANIŠEVIĆU

Nole prvi favorit na US Openu!

Autor: M. Grujić | 24.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Za Gorana Ivaniševića nema dileme - Novak Đoković je njegov prvi izbor za titulu na predstojećem US Openu! Bivši hrvatski teniser nije u početku bio ljubitelj srpskog asa, ali je vremenom shvatio da sa pravom Đoković drži svetski teniski tron.

Biće bolje nego u Montrealu i Sinsinatiju: Đoković

Biće bolje nego u Montrealu i Sinsinatiju: Đoković | Foto: Reuters

Ivanišević je pred početak US Opena govorio o šansama za osvajanje trofeja i složio se sa generalnim stavom javnosti da su Novak Đoković, Rafael Nadal i Endi Mari prvi favoriti za osvajanje trofeja na terenima „Flešing medouza“, iako je srpski teniser za njega prvi favorit.


- Novak je moj prvi pik! Mislim da Endi još nije pronašao formu, loše je igrao u Montrealu i Sinsinatiju. Osim Nadala, niko trenutno ne pruža bog zna kakvu igru, kao da se svi štede i čuvaju za grend slem. Tu su još i Berdih i Del Potro, koji bi mogli da iznenade iz prikrajka - rekao je Ivanišević.
Nekadašnji šampion Vimbldona iznenađujuće veruje da je Rodžer Federer sposoban da načini veliki povratak na scenu. Švajcarac se trenutno nalazi u slobodnom padu i zauzima sedmo mesto na ATP listi.

Nole mu je prvi pik: Ivanišević

Nole mu je prvi pik: Ivanišević | Foto: FoNet / EPA


- Uvek je lako izabrati nekoga iz trojke Đoković-Nadal-Mari, ali tu je i Rodžer Federer. Svi kažu da je Rodžer gotov, da nema nikakve šanse, ali ja to ne bih rekao. Teren u Njujorku je brži od ostalih i ukoliko Federer pronađe fokus, sigurno da može ponovo da stigne do titule - zaključio je Ivanišević.

Kada je u pitanju titula u ženskoj konkurenciji, Ivanišević je kao iz topa ispalio:
- Jedini izbor je Serena Vilijams. Naravno, ako želi da igra i srećna je, kako joj se ne bi desilo ono što i na Vimbldonu kada je Lisicki pobedila - poručio je Ivanišević.

I bukmejkeri veruju u Srbina

Kladionice takođe dele mišljenje da je Novak Đoković prvi favorit za osvajanje US Opena. Kvota na srpskog tenisera iznosi 2,80, drugi pik je Endi Mari (3,20), a treći Rafael Nadal čija pobeda se plaća kvotom 3,35.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP