Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

„VILIJAM HIL” NUDI SPECIJALNU PONUDU NAJBOLJEM SVETSKOM TENISERU

Nole, stavi sve što imaš na dete!

Autor: V. Nestorović | 26.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Novak Đoković nestrpljivo iščekuje sredinu oktobra, kada bi njegova supruga Jelena trebalo da se porodi. Najbolji svetski teniser je u više navrata naglašavao da će posle toga sve ostalo pasti u drugi plan, i da je uloga oca nešto najlepše što može nekome da se dogodi. Daleko od toga da će Novak posle toga dići ruke od tenisa, a da li će i njegov sin ili ćerka, nastaviti očevim stopama i ući u svet tenisa, ostaje da se vidi.

Budući roditelji: Jelena i Nole

Budući roditelji: Jelena i Nole | Foto: Profimedia

Tek najpoznatija svetska kladionica na svetu, „Vilijem Hil“, posredstvom „Alo!”, uputila je zanimljivu ponudu aktuelnom broju jedan na ATP listi. Naime, na naše pitanje koju bi kvotu dali Đokoviću, kada bi poželeo da uloži novac na sina ili ćerku, da će osvojiti Vimbldon do 25. rođendana, iz Londona je stigao odogovor.

Novak Đoković

Novak Đoković | Foto: Profimedia

- Gospodinu Đokoviću ponudili bi kvotu od 250 da će njegov naslednik do 25. rođendana osvojiti Vimbldon - napisao nam je predstavnik „Vilijam Hila”.
Ostaje da se vidi da li će Novak ili možda deda Srđan ili neko drugi iz familije Đoković ili Ristić odlučiti da stavi recimo 1.000 evra, onda bi uz ovu kvotu mogli da zarade četvrt miliona evra - 250.000.
Inače, Englezi su poznati po ovakvim opkladama, i daleko od toga da bi Novak Đoković bio prvi koji bi na svoje buduće dete uložio neki evro. Nedavno je, recimo, Geri Meklroj, otac proslavljenog golfera Rorija, inkasirao 125.000 evra, jer je pre deset godina uložio 250 na svog sina da će osvojiti neki od najvećih turnira u golfu.

Od Tanklifa od Kirklanda

Rajan Tanklif

Rajan Tanklif | Foto: Profimedia

 

- Otac Rajana Tanklifa uložio je 125 evra na svog devetogodišnjeg sina Rajana da će jednog dana zaigrati za Mančester junajted. Rajan je sa 17 godina (2012) debitovao za „crvene đavole” i tako doneo svom ocu 12.500 evra. Inače, Rajan je uložio i 125 evra na kvotu 350 da će njegov sin zaigrati za englesku reprezentaciju.

Doneo dedi brdo para: Hari Vilson

Doneo dedi brdo para: Hari Vilson | Foto: Profimedia


- Deda Harija Vilsona stavio je 80 evra na dan kada mu je unuk rođen da će jednog dana obući dres fudbalske reprezentacije Velsa. Dobio je kvotu od 2.500, i kada je Vilson 2013. ušao u 87. minutu protiv Belgije, srećni deda je postao bogatiji za 200.000 evra.

Kris Kirkland

Kris Kirkland | Foto: Profimedia

 

- Porodica Krisa Kirklanda je zaradila gotovo 12.000 evra, kada je stao na gol za reprezentaciju Engleske u meču sa Grčkom. Oni su uložili 100 evra da će Kris pre 30. rođendana braniti za nacionalni tim. Inače, Kirklandu je to bila jedina utakmica u dresu Engleske.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP