Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ŽURKA

Nole uživao na krovu “Hiltona”

Autor: V. Nestorović | 10.10.2012 - 07:02:00h | Komentara: 0

Teniski krem koji se okupio na mastersu u Šangaju uživao je u panorami i šampanjcu koji je tekao u litrima na ekskluzivnoj žurki na vrhu jednog od najboljih hotela u Aziji “Hilton Šangaj”, a među njima su bili i Nenad Zimonjić i Novak Đoković. Na krovu 40 spratova visokog zdanja, Nole je izložio planove.

Luksuzni hotel u Šangaju

Luksuzni hotel u Šangaju

- Naravno da svi znaju da mi je cilj da se do kraja godine vratim na prvo mesto na ATP listi i to je nešto što ću pokušati da ostvarim što pre. S druge strane, daleko od toga da o tome razmišljam svaki dan, jer sam koncentrisan samo na predstojeći turnir, odnosno meč, i za sada mi ta taktika uspeva - rekao je Novak, koji bi na startu mastersa u Šangaju danas trebalo da se sastane sa Bugarinom Dmitrovim.

Odabrano društvo: Najbolji svetski teniseri i biznismeni iz Kine

Odabrano društvo: Najbolji svetski teniseri i biznismeni iz Kine


Novak i Ana na Hopman kupu

Boje Srbije će na Hopman kupu u Pertu (od 29. decembra do 5. januara) braniti Novak Đoković i Ana Ivanović, a naš tim se nalazi u grupi A sa Italijom, Nemačkom i Australijom. U grupi B se nalaze SAD, Španija, Južna Afrika i Francuska.

I dok Đoković juri Federera, dotle Endi Mari, kao i Nole pre nekoliko godina, želi da razbije vodeći tandem na ATP listi, a srpski teniser izuzetno poštuje Škota.

- Osvojio je US Open, tako da je očigledno da je on jedan od najboljih tenisera na svetu. Mari je definitivno pretendent na titule na bilo kom turniru da učestvuje, pa je tako i u Šangaju (nagradni fond 3,531,600 dolara), to se uopšte ne dovodi u pitanje - rekao je Novak.

Nole direktno iz Pekinga doputovao na žurku u Šangaju

Nole direktno iz Pekinga doputovao na žurku u Šangaju

Troicki tukao Južnjeg, ide na Tipsu


Viktor Troicki je uspešno prebrodio prvu prepreku na mastersu u Šangaju. On je savladao Rusa Mihaela Južnjeg sa 6:3, 2:6, 6:4 i sada ga očekuje duel sa Jankom Tipsarevićem. Viktor i Janko do sada su dva puta odmerili snage, i to oba puta na turniru u Moskvi - Troicki je 2008. bio bolji, dok je Tipsarević slavio 2011. u finalu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP