Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

POLUFINALE US OPENA Đoković-Nišikori subota 18 časova

Noleta još samo Nišikori deli od finala!

Autor: Ekipa Alo! | 06.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Novak Đoković jedva čeka da dođe kući kako bi zagrlio suprugu Jelenu, koja zbog trudnoće nije mogla da ga prati na američkoj turneji.

Novak Đoković

Novak Đoković | Foto: Profimedia

Pre toga, svetski broj jedan će večeras (18 časova) odmeriti snage sa Keijem Nišikorijem u polufinalu US Opena, a ukoliko opravda ulogu favorita i ne dozvoli japanskom teniseru da napravi novo iznenađenje (izbacio Raonića i Vavrinku), onda će biti na korak do zacrtanog plana, da se u Monte Karlo vrati sa peharom iz Njujorka, a poslednju prepreku u tom planu predstavljao bi bolji iz susreta između Federera i Čilića.


Nole, naime, planira da narednu nedelju provede u društvu supruge Jelene, pred odlazak u Aziju na turnire u Pekingu i Šangaju, zbog čega će i propustiti meč Dejvis kupa Srbije i Indije.
O duelu sa Nišikorijem, Novak kaže:

Nišikori

Nišikori | Foto: Profimedia


- Promenio je nekoliko stvari u igri otkad radi sa Majklom Čengom. Servira veoma efektno i veoma je brz, verovatno je jedan od najbržih na ATP turu. Pobedio je Vavrinku, koji igra sjajno, i to posle meča sa Raonićem, koji je završio u pola tri ujutru - rekao je Novak.

Nakon posrtanja u Torontu i Sinsinatiju, srpski teniser smatra da dobre partije na US Openu ne predstavljaju iznenađenje.
- Cilj je bio da igram najbolje na US Openu i verovao sam da će se to dogoditi. Pobedom nad Marijem dobio sam na samopouzdanju i nadam se da ću to iskoristiti u polufinalu - objašnjava Nole.
Poslednji komentari
  • anazg Vreme: 07.09.2014 07:56h

    Cestitke Marinu,mada bih vise voljela da su on i Novak u finalu ali sto je tu je.Samo kak ste vi ljudi cudni i u jednu ruku jadni.Novak je prvi u svijetu tenisa,pa sta ako je izgubio,to je sport...igra.Da vam 100 puta pobjedi i jednom izgubi odmah vam je sramota,odmah pljujete po njemu..bas ste jadni.Nole sretno,bit ce pobjeda,sad cuvaj zenu da rodi u miru :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP