Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ORGANIZATORI US OPENA VEĆ POŽELELI DOBRODOŠLICU NOVAKOVOM NASLEDNIKU

Noletova beba već dobila prvi teniski dres! (FOTO + VIDEO)

Autor: M. Zdravković | 25.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Novak Đoković se dobro zabavio pred večerašnji početak US Opena, a stigao je i da sa Njujorčanima proslavi skorije rođenje naslednika. Naime, srpski teniser je prisustvovao tradicionalnom „Danu dece“ na terenima na kojima će se narednih dana održati poslednji grend slem u sezoni, a napustio ih je sa vrednim poklonom - dresom za svoju bebicu!

Najdraži poklon: Đoković sa majičicom za sina

Najdraži poklon: Đoković sa majičicom za sina

Organizatori su iskoristili ovaj tradicionalni događaj da unapred čestitaju Novaku i Jeleni Đoković rođenje deteta, koje se očekuje u oktobru, pa su im poklonili zanimljivu plavu majičicu sa logom US Opena 2014. Naravno, Nole je kao budući tata bio oduševljen darom domaćina i priznao je da je trenutno više fokusiran na porodicu i rođenje deteta nego na tenis.

Điha, điha,  četiri noge...

Điha, điha, četiri noge... | Foto: Profimedia

- Osećam se sve bolje, i to me ohrabrije pred US Open. Želim da odigram najbolje što mogu, pošto nisam uspeo u Kanadi i Sinsinatiju. Nisam bio ni blizu svog nivoa, ali mnogo se stvari izdešavalo u protekla dva meseca i bio je to veoma emotivan period za mene. Sve je to normalno, prioriteti se menjaju i sada mi je glavna moja porodica - istakao je Đoković, koga noćas oko tri časa iza ponoći očekuje duel prvog kola protiv Argentinca Dijega Švarcmana (17. na ATP listi).

Kad ti mali zaplače, ti samo ovako...

Kad ti mali zaplače, ti samo ovako... | Foto: Profimedia


Osim druženja s decom, Đoković je na terenima u Njujorku odradio i zanimljiv fitnes trening, a trener kog su mu organizatori obezbedili bio je poznati fitnes guru Šon T, kreator jednih od najpopularnijih programa vežbi pod nazivima „Ludački treninzi“ i „Hip hop trbušnjaci“. Iako je teniski šampion, Đoković nije imao popusta kod tamnoputog trenera, pa se dobrano umorio što od sklekova i trbušnjaka, što od plesa u ritmu muzike, koji su zaejdno izveli, kako bi Đoković bio spreman za početak US Opena.

- Uvek imam najviša očekivanja, posebno u ovoj fazi karijere gde osećam vrhunac fizičke snage. Želim to da iskoristim i da pobedim u što više mečeva, ali ima dosta dobrih tenisera. Ovo je poslednji grend slem i hoću da ga odigram najbolje što mogu. Biće to dug put do trofeja, ali ja sam se spremio za to. To što Rafael Nadal ne igra menja dosta stvari, pošto se godinama nalazi na vrhu. Niko nije favorit, svi kreću od nule i sve je otvoreno - poručuje Novak Đoković.

Poslednji komentari
  • rimodar Vreme: 26.08.2014 00:48h

    Covece koteto tako savetuje!?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP