Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

PARIZ MASTERS

Novak čeka Fedeksa u finalu!

Autor: S. R. | 26.10.2012 - 22:41:00h | Komentara: 0

U glavnom gradu Francuske Parizu, obavljen je žreb za predstojeći masters turnir (2.42 miliona evra) koji startuje u ponedeljak.

U borbi za prvo mesto: Novak Đoković

Prvo mesto na ATP listi glavni cilj: Novak Đoković

Treba odmah reći da žreb nije bio naklonjen srpskom teniseru, jer ga već od druge runde (slobodan u prvom kolu) očekuje okršaj s pobednikom meča Verdasko – Kveri.
Ukoliko prebrodi tu prepreku, u trećem kolu ga čeka kanadski bombarder Miloš Raonić. A, onda slede poslastica za poslasticom.
U četvrtfinalu, projektovani rival biće mu Huan Martin del Potro, da bi u borbi za finale protivnik bio ili David Ferer ili Žo-Vilfred Conga.
U međuvremenu, uskoro novi-stari broj jedan je gostovao na jednoj francuskoj televiziji i publici se obratio na solidnom francuskom jeziku.

Janko juri vizu za London!
Na mastersu u Parizu od drugog kola učestvovaće i Janko Tipsarević. Njegov prvi rival verovatno će biti Aleks Dolgopolov i za Janka će biti ključno da stigne bar do četvrtfinala, čime bi verovatno osigurao nastup na završnom turniru osmorice najboljih igrača u Londonu.

„Dobro veče i hvala vam na pozivu. Počastvovan sam što sam večeras u ovoj emisiji. To je otprilike sve što mogu da kažem na francuskom. Još uvek sam u procesu učenja jezika“, rekao je Novak i onda izneo svoje impresije po dolasku u „grad svetlosti“.
„Drago mi je što sam ponovo u Parizu koji je po mom mišljenju jedan od najlepših gradova sveta. Imam sjajne uspomene na ovaj grad pošto sam osvojio Masters u Bersiju 2009. godine. Dolazim nakon uspešne azijske turneje koju sam okončao pobedom protiv Mareja u kojoj sam spasio pet meč lopti što je veliko ostvarenje“, rekao je srpski teniser.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP