Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

NADAL U SLUČAJU POBEDE NAD BERDIHOM PREUZIMA PRVO MESTO ATP LISTE

Novak danas gubi tron?

Autor: E. A. | 05.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

To što mu prvo mesto na ATP listi visi o koncu ne brine previše Novaka Đokovića, koji bi već danas mogao da bude svrgnut sa trona ukoliko Rafael Nadal pobedi Tomaša Berdiha u polufinalu turnira u Pekingu.

Uskoro  smena:  Nadal i  Đoković

Uskoro smena: Nadal i Đoković | Foto: AP

Srpski teniser trenutno je više orijentisan na prijatelja i saigrača iz reprezentacije Viktora Troickog, koji će uskoro izaći pred Međunarodni sud za arbitražu u sportu, kojem se žalio na odluku Međunarodne teniske federacije da ga suspenduje na 18 meseci zbog kršenja pravila o dopingu.


- Znam Viktora od svoje osme godine, zajedno smo odrasli. On je jedan od mojih najboljih prijatelja. Sva ova afera koja se podigla velika je nepravda prema njemu. Smatram da je nevin i nadam se da će ga sud osloboditi suspenzije - rekao je Đoković u Pekingu i dodao da se nada da će Troicki biti u sastavu reprezentacije Srbije u finalu Dejvis kupa protiv Češke, koje je na programu u novembru u Beogradu. Srpski teniser je prethodno potpisao peticiju o promeni načina testiranja po kojoj bi ubuduće u sobi gde se vrše antidoping analize trebalo da postoji kamera, kao i još jedan dodatni svedok.

Nole je juče savladao u četvrtfinalu turnira u Pekingu Sema Kverija sa 6:1, 6:2 za svega 53 minuta . Za finale turnira u kineskoj prestonici, gde brani titulu, srpski teniser će igrati protiv Francuza Rišara Gaskea, koji je eliminisao Španca Davida Ferera.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP