Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

HUMAN GEST SRPSKOG TENISERA

Novak ispunio poslednju želju Tamoko!

Autor: Ekipa Alo! | 04.07.2015 - 09:08:00h | Komentara: 0

Teško je ne zaplakati nad sudbinom devojke iz Japana Tamoko Sumitanji (19). Ostala je bez oba roditelja u katastrofalnom cunamiju koji je 2011. pogodio Zemlju izlazećeg sunca, a onda je obolela od raka krvi. Trenutno se nalazi u bolnici u Tokiju, gde su joj lekari rekli da će teško dočekati i kraj ovog meseca.

„Kada je čula  da joj  Novak šalje  dres, rasplakala se.  Svi smo počeli da  plačemo u sobi“: Šigeki Sumitanji, Tamokin ujak

„Kada je čula da joj Novak šalje dres, rasplakala se. Svi smo počeli da plačemo u sobi“: Šigeki Sumitanji, Tamokin ujak

Kako je objasnio njen ujak Šigeki, nesrećna Tamoko za kraj ima samo jednu želju, a to je da u svojim rukama vidi potpisani dres omiljenog tenisera Novaka Đokovića.


- Tomoka ceni Nišikorija, najveću zvezdu tenisa u Japanu, ali navija za Đokovića. Bori se da poživi dovoljno da vidi svog idola kako podiže titulu na Vimbldonu. Pokušao sam da ga nabavim, ali nisam uspeo. Ne mogu da izlečim Tamoko, ali sve bih dao kada bih joj ispunio makar poslednju želju - očajan je bio njen ujak Šikegi, prenosi sajt RTS-a.

Čim je saznao za ovo, Novak Đoković je odlučio da joj ispuni poslednju želju, tako da joj je nakon jučerašnjeg meča sa Bernardom Tomićem poslao svoj dres sa potpisom, uz reket i još neke stvari, kako bi joj makar olakšao poslednje dane. U trenutku kada je ujak 19-godišnje Tamoko saznao za to, odmah je pojurio u bolnicu kako bi joj preneso vesti.

- Rasplakala se. Onda su i meni krenule suze, kao i medicinskim sestrama koje su bile tu. Učinilo nam se da joj se boja vratila u obraze. Rekla je da će se odsad boriti najviše što može kako bi mogla lično da se zahvali ljudima iz Srbije koji su joj izašli u susret - rekao je Šikegi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP